Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki az a Székely Vegán?

Ki az a Székely Vegán?

Figyelt kérdés
Meséljetek róla.
2018. jan. 23. 10:47
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/239 anonim ***** válasza:
100%

Még a kéregetéssel sem lenne gond ha valami értéket is teremtenének. Van olyan vlogger akinek én is küldtem már pénzt, mert a videók amiket csinál nekem nagyon tetszenek. De ezek akik tespednek a kamera előtt eljátsszák a nagymenőt, nem dolgoznak, nem csinálnak semmit, meg lehülyézik az átlag dolgozó embert, de amikor kellene valami akkor egyből sírnak meg tarhálnak, azt nem tudom ember számba venni. Egy kéregető hajléktalant többre tartok az ilyen széklet vegán meg herby féléknél.

2018. márc. 4. 13:12
 162/239 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve nekem tetszett az elképzelése...de ami lett belőle inkább nem kommentálom.Mentsen ki annyi pénz amennyit csak tud aztán remélem valami értelmes dolgba kezd bele itthon.

De sajnos még ő sem tudja mit akar igazán.

Ha megnézitek a legutóbbi videóit "ezt oda adom ingyen" "áh majd kérek érte 50dollárt".

"Maradok 1-2 hónapra" "majd bekell fedni a tornácot mert májusban esős időszak lesz" "még akár fél évig is maradhatok"

Szerintem még az is lehet hogy maradni fog végleg.

2018. márc. 4. 14:55
 163/239 anonim ***** válasza:
100%

Nem maradhat. A zöld kártyát nem sikerült elintézni, annyit sikerült kicsikarni hogy a következő tárgyalást elhalasztották ameddig eladja a cuccát. Ahhoz hogy zöld kártyát kapjon bizonyítania kell hogy hasznos tagja a társadalomnak az első dolog amit csekkolnak az az adózása, márpedig az évek óta nullás, plusz néhány kisebb rendőrségi ügy plusz egy több százezres adósság. Esélye sincs.

2018. márc. 4. 15:14
 164/239 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érted hogy van 100 ezer dolláros adóssága? Ezt valaki követeli rajta? Ez az adótartozása a régi cégének?
2018. márc. 4. 18:16
 165/239 anonim ***** válasza:
100%
Habocska már otthon van. Yt csatornáján elmondta, hogy mi történt velük. Robi is megy haza, miután eladta az ottani ingóságait.
2018. márc. 4. 19:13
 166/239 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a csajt is 10 évre kitiltották az USA-ból.
2018. márc. 4. 19:14
 167/239 anonim ***** válasza:
75%
De mi ez a több százezres tartozás? Amióta belecsapott a "bányász" shitbe (IT-sként ezt az egész kripto témát egy bullshit hype-nak tartom szakmai szemmel) azóta nem nagyon nézem. Mivel csinált ilyen tartozást? Belerántott a "nagy üzletbe" befektetőket akiket nem fizetett ki? Egy másik régebbi kérdésben itt írta valaki hogy beszálljon a Vegán "bányásztársasághoz" vagy mit csináljon? Lehet hogy emiatt? Vagy ez még egy másik ügyből származó tartozás?
2018. márc. 5. 01:47
 168/239 anonim ***** válasza:
100%

# 167 Régi cégénél adótcsalt.

A kripto bizniszbe is akart belerángatni embereket de oda nem sikerült senkit behúzni.

Tegnapi élő adásában már megint kunyerálni kezdett.Nem túlzok.Kimondta konkrétan hogy majd a közeljövőben rendezne egy gyüjtést.

Hazafogja küldeni a gépeket így itthon se fog dolgozni nagy valószínűséggel.

Én mostantól kezdve nem fogom követni.Nem külömb mint a kéregtők az utcán csak ő nagyobb összegekben gondolkozik.

2018. márc. 5. 14:11
 169/239 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értettem hogy ez a kripto bánya csak magyaroknak dolog ez miért érte volna meg neki meg miért úgy reklámozta be hogy mindenki csak annyit tegyen bele amit nem sajnál ha elúszik stb. Semmi realitása nem volt a dolognak ha csak nem az volt a terve hogy mindenkit behülyít összeszed néhány tízezer dollárt aztán meglép.
2018. márc. 5. 15:42
 170/239 anonim ***** válasza:
100%
Most is az óvadékra gyűjt amit egyébként visszakap ha megjelenik a következő tárgyaláson, szóval megint csak le akarja húzni a magyarokat. Tipikus biznisz magyar. Addig érdekli a magyarság ameddig lehet onnan ingyenpénzt szerezni amúgy meg teli torokból énekli a román himnuszt,
2018. márc. 5. 15:44
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!