Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki az a Székely Vegán?

Ki az a Székely Vegán?

Figyelt kérdés
Meséljetek róla.
2018. jan. 23. 10:47
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/239 anonim ***** válasza:
100%

Én is gondoltam arra, hogy a tanyázásról, önellátásról csináljak videókat, de nekem sajna nincs sok motivációm ehhez.

A nézőimet (ha videós lennék :D) nem húznám le, bankszámlaszámot, paypal, ilyesmiket meg se adnék.

Viszont játékpénzt azt bányásznék :) Élelmiszerre és vízre úgysem kell költenem, így akkor is megélek ha zuhan a bányászott kriptovaluta árfolyama.

2018. márc. 1. 18:37
 152/239 anonim ***** válasza:

Megfog lepődni majd Robi ha hazaköltözik hogy itt bizony törvények adók árak vannak amit kikell fizetni.

Gondolok én itt pl tüzelőre TB-re (gondolom nem fog elkezdeni dolgozni hivatalos munahelyen mint mások).

Ja és a banán se olyan olcsó...

Itthon nem olyan kifizetödő a bányászat hiába van annyi rig beüzemelve.Drágább az áram...kereset kiegészítésnek jó

2018. márc. 1. 19:14
 153/239 anonim ***** válasza:
100%
Hype-ra életet építeni nem jó (nem is túl kifizetődő ahogy írták és minden hype véget ér és általában a legrosszabbkor). Majd rájön hogy nem sok dolog van amiből hozzáértés (úgy értve igazi teljeskörű szamkai hozzáértés valamihez) és munka nélkül is meg lehet élni. Még az is lehet hogy megéljük hogy gamer twitch streamer lesz belőle mert most ebből éldegélnek az "életművészek".
2018. márc. 1. 19:48
 154/239 anonim ***** válasza:

Ilyenkor egyébként fizette vajon a 12 év alatt tbjét ? :D

Mert nekem pl már 4 hónap miatt küldte a levelet a nav...

Nyugdíjbol is kiesik ez a "kis" időszak.Ezután se fog állandó bejelentett munkahelyez keresni szerintem.

Én a helyében kerestem volna valami nőt annó.

Mint dronos vili elváltam volna aztán semmi problémája nem lenne most.

2018. márc. 1. 22:14
 155/239 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy fizete a magyar TB-t mert nem volt magyar lakcíme (valamikor ezt mondta). De ha elkezdi fizetni akkor onnan jogosult lesz az ingyenes ellátásra. Ha vigyáz magára és ritkán lesz beteg akkor ezzel csak simán ad a közösbe.

Nyugdíj is kiesik és ezt a kormány is elég hülyén kezeli - mint pl az új ukrán/magyar nyugdíjasok esetében. Ehhez még van ideje. 40 éves és kell 20 év bedolgozott év a nyugdíjhoz. Ha elkezd vállalkozni akkor ez bőven meglehet neki.

Az USA-ban az érdekházasság se biztosíték a zöldkártyához vagy az állampolgársághoz. Sokan kaptak így zöldkártyát és évek múlva állampolgárok lehettek de sok olyan is van akiknek így sem sikerült mert ez nem csak egy emberen múlik. De meg se próbálta. Lehetősége lett volna legálisan dolgozni és a munkavízumot meghosszabbítani de azt se használta ki. Ő ott élt és megtapasztalta hogy csak azért mert USA nem kell ott maradni. Más a filmek USA-ja és más a valóság.

2018. márc. 2. 13:15
 156/239 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi leszek hogy mihez kezd majd és hova jut. Többször is az IT ipar felé fordult de csak érintőlegesen és a 2020-as évek valódi nagy innovációiból (nem az Über sem az és a játékpénzek :) sem nagy innovációk - mert az igazi és mindent felforgató innovációk még csak most jönnek majd) nehéz lesz egy átlagembernek kivennie a haszon részét vagy egyáltalán adaptálódnia.

Nagy kiugrás előtt áll a mesterséges intelligencia és hatalmas iparág fog erre felépülni. Sok terület lesz aminél a termelői és az értékteremtői munkát a mesterséges intelligencia fogja átvenni és fenekestől felforgatja majd a világot. Ezt úgy kell érteni hogy ami most 2018-ban mesterséges intelligencia címszó alatt létezik az csak egy végtelenül primitív valami ahhoz képest ami jönni fog. Hirtelen egy ellenséggé válik sokak szemében és társadalmi feszültségeket fog okozni. Egy olyan érdekes helyzet fog előállni hogy az első időkben még a fizikai munkát végzők lesznek a legjobb helyzetben és a szellemi tevékenységeket végzőket fogja először hátrányosan érinteni. A legjobb mérnökök és alkotók nem valós személyek lesznek de a szoftverfejlesztőket se fogja kímélni az MI (vagy AI). Egy ilyen területbe már elég nehéz lesz az átlagambereknek (mint ő is) beszállni.

2018. márc. 2. 13:18
 157/239 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=ZQ-vatToNV0

Szerintem nincs 90 felett az IQ-ja.

2018. márc. 3. 18:24
 158/239 anonim ***** válasza:
100%

Magyar állampolgársága sincs így meg aztán végleg semmi köze a navhoz meg a magyar tb-hez. Remélhetőleg nem is lesz a sok nyugger mellé még egy ingyenélő nem hiányzik ide.

2018. márc. 3. 18:43
 159/239 anonim ***** válasza:
100%

157

Mármint a csaja az full kretén. Robi sem azért vitette ki magának hogy aztán közösen parciális differenciálegyenleteket oldjanak meg hanem hogy 15 év után legyen csajjal is ne csak bernard bácsival.

2018. márc. 3. 18:50
 160/239 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen személyeskedésekbe ne menjünk bele. Nekem csak annyi bajom van Vegánnal és több Youtube videóssal hogy pl kéregetnek és sokszor álszentek. Ha tisztességesen annyiból él valaki amiért megdolgozott az rendben van.
2018. márc. 4. 10:42
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!