Ki az a Székely Vegán?
Figyelt kérdés
Meséljetek róla.2018. jan. 23. 10:47
111/239 anonim válasza:
Most erről a csávóról van szó?
113/239 anonim válasza:
Aki képes ilyen ember videóit végignézni az se teljesen okés vagy nincs élete...egy két 10 perces videója teljesen jó de a nagyrészét csak magányába csinálta.
Én sajnálom őt remélem helyre jön az élete.
114/239 anonim válasza:
Ja én csak ezeket láttam akkor tudtam meg hogy van ez a vlogger. Amúgy tényleg gáz ez a csati bár vannak elég informatív videók is az ügyben:
115/239 A kérdező kommentje:
Mit döntött a bíró vele kapcsolatban? Tudjátok?
2018. febr. 13. 09:41
116/239 anonim válasza:
Volt egyáltalán már tárgyalás?
117/239 anonim válasza:
Csak meghallgatás volt. 40 ezer dodó az óvadék. Amúgy meg ha nem toloncolják ki az adócsalásért is bíróság elé kell állnia mert ott is felnyomták, mert videókban magyarázta hogyan csal a fiktív cégeivel hogy elcsalja az adófizetést.
118/239 anonim válasza:
Nemár.
Hogyan lehet valakinek ennyi esze, hogy kiteszi a netre, hogy hogyan csalt el valamit?
Főleg, hogy a magyar társadalomban az átlagember abszolút áskálódós típus, aki ott tesz keresztbe a másiknak ahol csak tud-.-
119/239 anonim válasza:
ha egy amcsi látja meg és meg is érti mit magyaráz az is felnyomta volna. Ott az adócsalók nem ünnepelt sztárok mint idehaza hanem megvetett bűnözők.
120/239 anonim válasza:
Ő libertariánus. Remélem ez sok mindent megmagyaráz az állam iránti szeretetét illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!