A videosoknak nagyon kevés rajongoja van az is mind gyerek Herby-nek meg azért van csaja mert az anya vásárolt neki házat a nők meg a házra megy.De ha nem akkor valami baja van mert alkoholista és munka nélküli postán néhe kap pár jó tárgyat a gyerekektöl.Vegánhoz meg Amerika miatt ment habocska az elözö nője is valami szerecsétlen volt akinek nem volt semmi pénze vegán meg megérzi ezt és ki használja.
2018. jan. 30. 20:00
82/239 A kérdező kommentje:
Lehet, hogyha nem lett volna nő a képben, ki sem utasítják?
Lehet, de szerintem egy ideig még húzta volna. Mindenesetre nem kell tényleg sajnálgatni, ő is tisztában volt vele mit csinál, bármelyik pillanatban megtörténhetett volna ez eddig is. Én a helyében nem tudtam volna nyugodtan aludni.
2018. jan. 30. 20:27
KÉRDEZŐ!!
Ebből a rengeteg válaszból milyen következtetést vontál le a Vegánról ?
2018. jan. 31. 00:34
85/239 A kérdező kommentje:
Háát, fa sza gyerek... egy baja van csak... komolytalan. Ti mit gondoltok? Hiába Habocskával van, de habokra nem lehet alapozni...
86/239 A kérdező kommentje:
De úgy látom, rekordot döntöttünk. Jó kérdést tettem fel. :) Nemigazán válaszoltak még ennyen egy kérdésre.
Most meg zöldkártyát akar reménytelen ember ha elkezd pereskedni akkor nyilvánvaló hogy, beteg ember.
2018. febr. 1. 07:05
88/239 A kérdező kommentje:
És elképzelhető szerintetek, hogy adnak neki zöldkártyát? És akkor nyugodtan maradhat Amerikában? Ott is marad akkor szerintetek?
A chates oldalát is költöztetik:
[link]
2018. febr. 1. 09:02
# 89 ez már régebbi dolgok nem a kitoloncolással függ össze
Bele fog menni a pereskedésbe ha a barátai össze tudnak szedni elég pénzt és úgy tűnik ez sikerülni is fog.
50%-esélye lehet a zöldkártyára.Ha elfogy a pénze vagy a bírónak nem tetszenek az érvek akkor.
Kap90-120 napot arra hogy eladjon mindent és hazamenjen.
De ez szerintem full gáz...mert sokan munkavízum által jönnek.Előtte végigszenvedik az egyetemet.Utánna helytálnak az usában.Végig legálisak maradnak.Erre jön egy ember aki tultartózkodik 12 évig közben alkalmi munkákat végez...ha annyira Vagány Vegán lett volna akkor legálisan elintézte az egészet.
De ő egy hippi felfogású ember aki nem szeret sokat dolgozni.Erre utal is az első videóiban.
Hogy neki milyen jó már 6 hónapja a tanyán van és alig kell dolgoznia olyan az élete mint a vadlibáknak... :D
2018. febr. 1. 13:03
Kapcsolódó kérdések: