Ki az a Székely Vegán?
#29,30
Nem vagyok Székely Vegán rajongó én sem. Viszont: Az, hogy a kutyát hogyan eteti az az ő dolga és felelőssége. Nincs egyedül ezzel, sok más vegan is választja ezt a megoldást (nekem nincs kutyám). Régen se etették a kutyákat hússal, mert az embernek is csak heti 1x jutott.
A kutyaeledelek meg vágóhídi hulladékból készülnek, azokból a maradékokból amiket már az iparban is szégyellnek emberi fogyasztásra gyártani.
Én akkor fejeztem be a videóinak nézését, amikor egy ask fm-es kérdésre reagált, és elkezdte dicsérni az USA-t, hogy ez a "szabadság földje" stb.
Szerintem a faszi amúgy politikailag libertariánus (anarcho kapitalista), mert arról is áradozott, hogy az államot fel kell számolni, és hagyni kell a szabadpiacot működni..no komment :D
Én nem mennék külföldre az biztos. Önellátni Mo-on is lehet, mellesleg a földjeink is jobb minőségűek. Meg nekem már a földem is megvan, és nem volt egyszerű megszerezni egy olyan helyet ahol csend, jó levegő és nyugalom van, nincs a hely szélcsatornában, nem fagyzugos és a talaj is jó minőségű.
# 52
Előbb adnék csirkefarhátat a kutyámnak mint bolti kutya eledelt főleg ha az a legolcsóbb.
Most jut eszembe remélem hogy fizette itthon a tbjét Vegán mert ha nem szép összeget követelhet rajta a nav...
A "termesztésben" azért van munka bőven, főleg ha a teljes önellátás a cél.
Amúgy függetlenül attól, hogy bírjuk őt vagy nem, milyen alapon mondjuk, hogy értéktelen az ember? Mert egyeseknek nem tetszik?
Amúgy részben pont ezért vándorolt ki. Unta, hogy mindenki ilyen kádárjánosbácsi szerepet játszik, megakarja mondani, hogy hogyan éljen, és mihez kezdjen magával, mintha ő jobban tudná ezt nála..
Alapvetően 2 lehetőség áll az ember előtt: vagy kihasználja az élet adta lehetőségeket, és megvalósítja a céljait, és meghal.
Vagy pedig megy a többi ember után, autonóm világkép nélkül, hamis tudattal, és akkor is meghal.
Én az előbbit választottam. Átlagosan 3 órát dolgozok naponta. Én sem fogok elmenni dolgozni napi 8+ órát egy munkahelyre, egy zajos büdös városba, ahol még a napfény se ér, mikor vígan megtudok élni az önellátásból.
# 56
Nyugdíj ilyenek ?
Annyira leadod az igényeid hogy ez teljesen elfogadod saját magad is.
De egy 20évesnek hááát...Habocska se akart szerintem egész életében ilyen életmódot fojtatni.
Vegán is az anyagi javak ellen volt mert az "mozgatta" az embert.De aztán csak jó lett a billencs 1-2 motor ez-az és tuti mindíg vett volna valamit.
Szóval ez nem volt éppen minimalista életmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!