Felnőt ember én nem adok neki tanácsokat volt futár állása ott hagyta majd rá jönn 50 évesen mekora hülyeséget csinált.Vegetáriánus legyen az ember ahoz nagyon sokat kel tudni táplálkozásrol.Most videóval elkezdet piramis játékot játszani hogy, küldjenek pénzt a válalkozásába reméljük nem dölnek be sokan.De most összintèn emberek ti kint lennétek nem a semmiböl épitenétek házat meg nem olyan földet vennétek amin nem terem semmi.Sok amerikai is úgy csinálja hogy,2 munkája van ott lehet dolgozni ott nem tünek el a települések mert kevés a népeség meg minden vaccakot megvásárolnak.Most aki nem akkar dolgozni az mehet akár hova világon nem lesz pénze.
2018. jan. 24. 20:13
22/239 anonim válasza:
# 21 Ráadásul csóri Habocskát is kirángatta tultartózkodni a semmibe...bizonytalan élet.
2018. jan. 24. 22:02
23/239 anonim válasza:
Az lányal is komoly gondok vanak nagyon rossz családja lehet vagy valami kihalt faluban lakot.De lány mehetet volna pestre is dolgozni mert fiatal sajna látszik is rajta hogy, tapasztalatlan.Én nem szólok bele senki életébe de nagyon nem lesz jó vége ha továbvra is így folytatják.Bizonytalanság nevetséges jönn majd egy komolyab emberke aki tényleg fejelenti őket azt mehetnek.De elég csak egy rosszab szomszéd azt repülnek ki lehet találni rájúk mindet hogy, hatoságok eljárjanak az ügyben.A lány meg tényleg nem értem itthon azért nem ennyire rossz a helyzet csak nehéz az élet.Ha majd megy neki az angol lehet le is lép vegántol :D
2018. jan. 24. 23:06
24/239 A kérdező kommentje:
Akkoe ezek szerint elítélitek az életvitelét. Ti mit tennétek a helyében? Mit javasoltok neki?
2018. jan. 25. 07:35
25/239 anonim válasza:
Nekem is ennyire bizonytalan volt az életem fiatalon de 5 év allat megcsináltam hogy, jó legyen itthon.Szerezen papirokat mert ez igy nem élet amitt le müvel vagy ha nem megy lépjen le onnan és probáljon máshol szerecsét.
2018. jan. 25. 08:20
26/239 anonim válasza:
A szakmájában Németországban vagy Svájcban betegre kereshetné magát...de ha otthon marad Romániában vagy Magyarországra jön akkor se lenne rossz sorsa minden évben kimehetne nyaralni akár floridába is...
Remélem ennyi válasz után eltudta tenni valahova a kérdező hogy ki az a Székely Vegán.
2018. jan. 25. 15:34
27/239 anonim válasza:
Vegán, te kérdezel magadról most ugye:D
2018. jan. 25. 18:02
28/239 anonim válasza:
" # 19 Mint láthatod az önellátás egyáltalán nem jött be neki sajnos.
Ezt a vegánságot meg nem tudom hova tenni...gondolom olcsóbb és egyszerűbb volt száműzni a húst mint megvenni :D "
Másoknak meg bejön, újabban egyre többeknek, és nekem is:)
Ha nem tudod meg érteni az a te bajod :D Robi is elmondta a miérteket, és az egész lényegét, meg még sokan mások is. Az meg, hogy mi az olcsó az úgyis mindegy, mert ahol okostelóra, autókra, állandó építkezésre van pénz, ott biztos nem futja élelmiszerre..
2018. jan. 25. 18:26
29/239 anonim válasza:
# 28 Oké ebben nem egyezik a véleményünk.
Kíváncsi vagyok mi a véleményed a többi témáról.
Egyébként én is bírom a Vegánt nem bántom tehát ne vedd magadra.De mivel kipakolja kb az egész életét az internetre ezért vannak dolgok amik nem jönnek be :D
Az hogy anyagilag rég jobb helyzetben lehetne.Már legálisan élhetne kint.Arról nem kell vitatkozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!