Ki az a Székely Vegán?
Figyelt kérdés
Meséljetek róla.2018. jan. 23. 10:47
31/239 anonim válasza:
32/239 A kérdező kommentje:
És mi a szakmája neki?
2018. jan. 25. 22:01
33/239 anonim válasza:
Nem rég vitték el őket a bevándorlásiak....erről beszéltem
34/239 anonim válasza:
Nekik végük, a bevándorlásiak bilincsbe verték...
https://www.youtube.com/watch?v=GjpBnDoYxUk
Regél a cimborája is ilyesmiről...
https://www.youtube.com/watch?v=grqP_lpRb28
Szóval, ő egy kitoloncolt lesz, úgy fest.
35/239 anonim válasza:
100% hogy kiteszik őket de Robi kap időt valszinű hogy eladja a dolgait ez biztos!De fizetnie kell neki valamennyit.
Habocskát már kise engedik azonnal küldik haza.
36/239 anonim válasza:
Ö válalt felesleges kockázatot mire számitoz.
37/239 A kérdező kommentje:
Hát most mihez fog kezdeni?
2018. jan. 26. 08:59
38/239 anonim válasza:
Jönn haza max 90 napot kap hogy, eladjon mindent.Bár ha feljeletö okos volt még mondot pár dolgot és most csak kiséröt várják ami egyböl felrakja öket egy járatra Magyarországra.40 évesen kezdeheti a o erröl beszéltem de biztos megérte Amerika.De jó példa hogy,mennyire elbizta magát közvetitete az életét amiben elmondta hogy, papirjai nincsenek .Volt másik emberke aki meg a palacsintázoba bizta igy el magát :D
39/239 anonim válasza:
# 38 Robi majd megy Ecuadorba ugy is vett ott egy kis földet.Nem hinném hogy kitudná élni a "hippi lázadó vegán" hajlamait Erdélyben vagy Magyarországon.Meg amúgy is itthon drága az éram bányászni.
Filmkillert palacsintája mostmár világhírű lett az n1 tv jóvoltábol :D
40/239 anonim válasza:
Ott kapna álampolgárságot de ez csak ilyen kamu duma volt a részéröl mert a legszegényeb országok között van.Meg 40 évesen nem fog nulárol kezdeni mindent házat épiteni szerintem ott szolgáltatások is minimálisak lehet internet semm lene az élelmiszer meg vízet is nehezen lehetne ki épiteni.Mert ott lehtt még a szomszédoknál sincs semmi.A palacsintázobol nagyon kemény volt rádásul magyarok lakta településen lakik ha én ennyire útálnám öket nem azokal veném körül magam.De piscatel gyereknél még az is egy angyal 30 évesen retro játékokal játszik a barátnöje meg brutál tv kiabál.De vegán kutyája végre húst eszik majd ők meg zárkába nem vega kaját kapnak szóval ha nem lesz sóvány tele zabálta magát húsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!