Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki az a Székely Vegán?

Ki az a Székely Vegán?

Figyelt kérdés
Meséljetek róla.
2018. jan. 23. 10:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/239 anonim ***** válasza:
70%
Nem akkar dolgozni önfentartó akkar lenni csak nem érti ha rendesen dolgozot volnal már rég az lenne.Ha majd 50 éves lesz majd rájön mekkora hülyeséget csinált.Ha valami betegsége lesz kénytelen lesz vissza menni a társadalomba és dolgozni már ha felveszik valahova most hogy, banát termesztet diplomával 20 évig nem sok embert fog érdekelni.
2018. jan. 24. 09:02
 12/239 A kérdező kommentje:
Tyúkot tarthatna. Megy fel a tojás ára.
2018. jan. 24. 09:40
 13/239 anonim ***** válasza:
29%
Nem tart tyúkot mert vega elenkezik az elveivel.Neki már úgy is vége van mást ennyi idö allat böven ki épit magának egy kényelmes életet még itt Magyarországon is.Eleve normális helyre fel semm veszik mert le járt a vizuma csak ilyen fekete munkát válal .A föld amit vett azon semm terem semmi más már rég elment volna onnan.Álmokbol nem lehet megélni a valóságban a Vegán erre tökéletes példa.
2018. jan. 24. 09:59
 14/239 A kérdező kommentje:
Akkor mit javasolnátok neki?
2018. jan. 24. 12:39
 15/239 anonim ***** válasza:
25%
Mivel van kocsija beszéli az angolt talán futárnak felvenék ha szerencséje van de ott max feketén dolgozhatna.Én a helyében elmenék angliába ott dolgoznék könyeben is kap papirt vagy ausztráliába.Papirok nélkül nagyon nem éri meg lenni sehol ha nincs bevételed vagy nem vagy önfentartó.Most is csak bányázaton gondolkodik jó lenne ha végre földön járna már.Meg most vet földet gazdálkodni akkar csak azt nem érti nem lehet mindig a o kezdeni mert öregszik az ember.De egy áttlag munka helyel már rég gazdag lenne az amerikaiak is az álamok közöt költöznek össze vissza ezért könyen találnak munkát bárhol.Nem házat épitenek a semmi közepén .
2018. jan. 24. 14:19
 16/239 A kérdező kommentje:
Azt csinalja? Akkor javasolni kene neki, menjen oda, esetleg valki kereshetne neki munkat. Mihez ert?
2018. jan. 24. 15:28
 17/239 anonim ***** válasza:
67%

Dolgozott futárként is!

Pizzafutár volt saját kocsival.

3-4ezer dollárt szedett össze vele havonta.

De otthagyta mert sokat kellett menni LOL

2018. jan. 24. 16:30
 18/239 A kérdező kommentje:
Akkor ezzel az erővel moshatna aranyat is, annak mindíg jó ára van, ha rátalál a lelőhelyre...
2018. jan. 24. 16:37
 19/239 anonim ***** válasza:
100%

Kézdivásárhelyről költözött ki az USA-ba.

Ha jól tudom biogazdálkodással foglalkozik.

Egy ismerősöm - aki tudta rólam, hogy önellátó akarok lenni - linkelte nekem a csatornáját. Néhány videóját megnéztem, de nem foglalkoztam vele túl sokat, mert hótra nem érdekel, hogy hogyan mossa le a kocsiját, meg hogyan csempézi ki a fürdőszobát...:D

2018. jan. 24. 19:05
 20/239 anonim ***** válasza:
23%

# 19 Mint láthatod az önellátás egyáltalán nem jött be neki sajnos.

Ezt a vegánságot meg nem tudom hova tenni...gondolom olcsóbb és egyszerűbb volt száműzni a húst mint megvenni :D

2018. jan. 24. 19:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!