Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki az a Székely Vegán?

Ki az a Székely Vegán?

Figyelt kérdés
Meséljetek róla.
2018. jan. 23. 10:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/239 anonim ***** válasza:
100%

# 40 ezt a pistacelt nem ismerem.

Ránéztem a csatijára elsőre azt figyeltem meg hogy olyan lassan beszél mintha belenne szívva.

De a barátnője nem néz ki rosszul :D

2018. jan. 27. 13:08
 42/239 anonim ***** válasza:
56%
Én már le iratkoztam róla mert egy troll csak az elején nem látszik borzalmas ember.Meg csak szinézkedik remélem valaki majd jól elveri ki rágatva kocsijábol a hajánál fogva.És nem szenyezi tovább videomegoztott mint a palacsintazó csávot.
2018. jan. 27. 13:34
 43/239 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon valószínű hogy a budapesti amerikai követségen keresztül intézte valaki a feljelentést ellene és a barátnője ellen. Azért lehet erre következtetni mert mikor elfogták akkor mondták neki hogy Budapestről jelentették fel. Ha csak egy magyar átlagember megpróbálja elérni az amerikai bevándorlásiakat akkor vagy nem tud onnan beszélni senkivel vagy ha esetleg mégis akkor biztos hogy nem veszik komolyan. A követségről kellett hogy jelentsék. Egy kommentben olvastam hogy lehet hogy egy fideszes akart precedenst mert már hónapok óta kommunikálják a sajtóban hogy a magyarokat nem engedik be és akik ott vannak azokat ki fogják toloncolni. Akárhogy is volt ami biztos hogy valaki jól elintézte.

Magának kereste a bajt mert nem kellett volna mindent kitálalnia a videóiban. Minden nézője tudta hogy még zöldkártyája sincs és azt is hogy pontosan hol van a farmja. Alapvetően szerintem egy jó ember de néha eléggé elszaladt vele a ló és ez idegesíthetett néhány nem túl jóindulatú embert (magyar génekbe kódolt a "jóindulat"). De már úgyis tervezte az egyik videójában hogy hazatér. Most egy kicsit meggyorsult a hazatérése. A helyében hazatérés után átmennék Angliába vagy Írországba és nem maradnék egy ilyen rosszindulatú országban mint Magyarország (aki nem ilyen az ne sértődjön meg). Angliában tán még meg lehet maradnia a brexit után is ha még most megy. Bár ott már nem tud banánt vagy narancsot termeszteni az éghajlat miatt és kriptopénzt bányászni mert ott drágább az áram.

2018. jan. 27. 20:50
 44/239 anonim ***** válasza:
100%
Én néha rátatláltam a videóira, de annyira nem ismertem hogy tudjam hogy papírok nélkül volt ott. Én nem vagyok rá irigy, nem rossz ember, találékony, nem fog éhenhalni akárhova kerül is. Ettől függetlenül nem értem hogy hogy volt ennyire naív hogy azt hitte ezt a végtelenségig lehet csinálni, főleg hogy naponta tölt fel videókat és ismertséget szerez. :DDD
2018. jan. 28. 00:37
 45/239 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjátok, hogy elvágta saját maga alatt a fát? Nem szabad mindent megosztani.
2018. jan. 28. 09:35
 46/239 anonim ***** válasza:
88%

Így van de még a szomszédoknak (sokszor rokonoknak) sem szabad semmit elmondani nemhogy több tízezer embernek közzétenni a yotube-on. Becsülendő az őszinteség de egyben őrültség is.

15 év alatt már megszerezhette volna az állampolgárságot. Ha nem bukik le akkor is most már nem lett volna könnyű elintéznie mert már házasság útján is nehéz zöldkártyát szerezni: Egyre többektől lehet olvasni mostanában hogy egyszerűen nem küldik nekik a zöldkártyát hiába házasodtak amerikaival. Fel is akarja ezt a lehetőséget számolni Donald Kacsa mint ahogy a zöldkártya lottót is (de hírek vannak arról is hogy elvennék a magyaroktól és talán egész európától az Esta lehetőséget).

Mindenezek ellenére nem sajnálom Vegánt mert meg fog tudni élni Magyarországon vagy Erdélyben is. Ecuadorba nem hiszem hogy ki fog menni de ha mégis akkor ott is biztosan jól meglesz. De a helyében nem építenék egy életet csak kriptopénz "bányászatra" ahogy az utóbbi időben tette mert ez lenne a következő hiba.

2018. jan. 28. 10:50
 47/239 anonim ***** válasza:
75%
De bányázként továbbra is folytathatja a céltalan életét soha nem fog szebenézni a hibáival eleve beteg ember mert rábeszélt egy 20 évest hogy, megyen ki.
2018. jan. 28. 11:33
 48/239 anonim ***** válasza:
Normális korban is hozzá illő (nem 20évese gyerek) szóba sem állna egy ilyen hippivel.
2018. jan. 28. 15:07
 49/239 anonim ***** válasza:

Egyértelmű hogy ez a Habocska is csak "aranyásás" miatt ment ki.De mivel nem egy túl szép lány angolul se tud elég önbizalomhiányos így bekelett érnie Vegánnal.

Majd most jön az igazi próba a kapcsolatukban hogy együtt maradnak egyáltalán.

2018. jan. 28. 15:10
 50/239 anonim ***** válasza:
82%
Nem maradnak együt vége lesz habocska meg mehet dolgozni :) neki még van esélye ha nem lustálkodik tovább hogy, hasznos tagja legyen a társadalomnak.
2018. jan. 28. 15:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!