Vegetáriánusok, vegánok receptjeit kérem szépen "vegán székelykáposzta" témában? Nem muszáj, hogy pont "székely" legyen, hanem finom káposztás kaja. :-)
Légy szíves, olyan receptet adj meg, amit már KIPRÓBÁLTÁL és neked ízlett! :-)
Köszi!!!
Káposztát szoktad keverni (frisset a savanyúval)?
Savanyút használat előtt "kicsavarod", megmosod - vagy erre nincs szükség? Hogy a finomabb?
Első: képzeld, a google-el nem tudom megbeszélni a részleteket! Nahát!
Második: Köszönöm szépen! Dawtona márkájú savanyú káposztát használsz?
"Első: képzeld, a google-el nem tudom megbeszélni a részleteket! Nahát!"
Igen, pont ez lenne a lényeg, hogy ne ide szemeteld a hasonlóan ostoba kérdéseket.
Ez itt nem egy nyugdíjas chat szoba.
"Igen, pont ez lenne a lényeg, hogy ne ide szemeteld a hasonlóan ostoba kérdéseket.
Ez itt nem egy nyugdíjas chat szoba."
4. hsz.:
Az "ételek, italok, vegetarianizmus" kategóriában éppen ilyen kérdéseket lehet feltenni.
Egy egyszerű megoldás lenne részedről, ha az olyan kérdésekhez, amelyekre nem tudod a választ, nem szemeteled oda a kötözködéseidet. Ugyanis bizony az a szemetelés. És offolás is, minden, amit eddig ideírtál.
Persze, ha tovább szeretnél kötözködni, írj csak, szívesen adok neked piros kezet.
5. hsz.: Nagyon köszi! :-)
Nyugdíjasként írom!!!! :)))
Szója-kockát főzök meg pörköltnek, és abba kavarom bele a félig előfőzött hordós káposztát.
Nem vagyok vega, de esetenként nem kívánom a húst, a hagyományos tejfölt forralom bele, de ez már részlet kérdés.
Egyébként a fehér káposztát én sem keverem a hordóssal.
Ha paradicsomos káposztát főzök fehér káposztából, akkor viszont ahhoz akármiből készített húsgombóc/fasírozott feltétként tökéletes.
* = abba kavarom bele = abba főzöm bele a félig előfőzött hordós káposztát.
Egy kicsit belekavarodtam, mint a káposzta! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!