Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F
Nem akarom magam fényezni, de mégis.
Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.
Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.
Pályakezdőként ennyit keresek.
25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.
A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.
Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.
Mit tennétek ha a helyemben lennék?
Nagy gáz.
Lányok udvaroltak neked, te meg azért elutasítottad a szexet velük, mert nem tudnád őket eltartani. Normális férfi egyszerűen megdugta volna őket.
Kérdező, te vagy aszexuális vagy, vagy látens meleg.
Azért utasítottam el, mert vagy nem indítottak be szexuálisan, vagy hót buta volt. Akivel kölcsönös volt a szimpátia, ők komolyat akartak volna, ahogy én is, nem fogom kihasználni.
Pláne, hogy van köztük jó barát is. Ha nem ilyen helyzetben lennék, már léptem volna.
Oké,de ha nincs ember vagy nem indít be senki,akkor mi ebben mit tudunk segíteni?
Én nem tartom gáznak,hogy szűz vagy,de ezen kívül mást nem tudok mondani nagyon:D
Írtam, hogy voltak akik beindítottak.
Megfelelés lehet benne, de magamra sem elég a pénz, nemhogy egy barátnőre. Ez valós probléma.
Nyelvet beszélek kettőt felsőfokon, szakmaváltás lehet jó lenne vagy külföld.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!