Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire lehetetlen nekem találni valakit?
Férfiként teljesen el vagyok vágva a nőktől, abszolút semmi kontaktom nincs a velem egykorú, vagy kicsit fiatalabb nőkkel.
Ötletem sincs, hogy hogyan közeledhetnék bárki felé. Ha a barátokkal találkozok ritkán, akkor sem bulizni megyünk.
Teljesen tanácstalan vagyok és úgy érzem mintha egy börtönben lennék. A szürke mindennapok mellett nincs, hogy ismerkedjek. Hiába várok valami véletlenre, semmi sem történik már régóta. Netes társkeresőt ne mondja senki, mert képen még annyi vonzerőm sincs mint élőben, pedig úgy sem a legütősebb ezek szerint. Egyszerűen nem értem más hol találkozik nőkkel/férfiakkal.
Vagy mégis hogyan nyugodjak bele, hogy ez van? Koncentrálok ezer másra, de ez akkor is ott van a fejemben, hogy olyan sok mindent el tudok érni amit akarok, de ebben meg tehetetlen vagyok. Az egyetlen ami boldoggá tesz már, az a pénz és amiket veszek belőle meg a célok amikre gyűjtök, csak már ez is kevés.
Erre azért gondolni sem mertem, hogy 25 felett ennyire nehéz a párkeresés, vagy pusztán az ismerkedés. Igazából szerintem nem alaptalanul gondolom, hogy nem is érdeklek senkit, úgyhogy hiába lázadozok, de ezt nehéz feldolgozni, hogy senkinek sem vagy szimpatikus, vonzó, akármi. Több mint egy fél éve nem beszéltem egyetlen nővel sem ismerkedési szempontból.
Külső tekintetében maximálisan megtettem mindent, én már azon sem tudok javítani. Edzek rendszeresen, szálkás-vékony-magas vagyok. Arcra sem vagyok nagyon ronda. Az húz le, hogy nem én vagyok a legjóképűbb a városban?
Azért, mert a társkeresőt kizárod, de élőben se próbálkozol, így valóban elég lehetetlen barátnőt találni. Hiába van rendben a külsőd, ha nem ismerkedsz. Honnan veszed, hogy senkinek nem kellesz, ha el se jutsz odáig, hogy ez kiderüljön? Mert a nők nem próbálkoznak nálad?
Mozdulj ki többet, menj el eseményekre, ahol van rá esély, hogy tudj nőkkel beszélgetni. Ne feszülj rá, csak beszélgess emberekkel és ha valakivel jól megy, akkor el tudod kérni az elérhetőségét, aztán elhívhatod randira. Még akár edzőteremben is összejöhet.
Pedig élőben csak úgy fogsz tudni ismerkedni, ha megszólítasz idegeneket. Idővel belejönnél, szóval ha komolyan gondolod, akkor ezt tudom tanácsolni. Ne azzal kezdd, hogy na őt randira fogom hívni, csak beszélgess pár mondatot idegenekkel és egy idő után belejössz és már nem is lesz olyan kellemetlen, mint első pár alkalommal.
Ha szeretnél barátnőt és élőben ismerkednél, akkor más opció nem nagyon van. Ha ezt nem akarod, akkor nagyjából minden lehetőséget kizársz. Persze várhatsz a sült galambra is, de csak az idő fog telni és egyre nehezebb lesz.
Azt pedig hiába próbálom magamnak bemesélni meg elhatározni, hogy legközelebb megragadom az élő alkalmat és valakit leszólítok, akkor és ott úgysem fog menni, mert ismerem mar magamat.
Rettentő keserű szájízzel, de csak azt tudom mondani, hogy várom akkor a sültgalambot továbbra is. Persze tudom, hogy semmi sem fog történni, de túl bátortalan vagyok ahhoz, hogy élőben kezdjek el csevegni.
És milyen szituációt tudsz elképzelni, ahol menne az ismerkedés? Mármint ami reális is. Hátha jön egy új kolléganő, aki szingli és akivel kölcsönösen tetszetek egymásnak? Te is tudod, hogy ha ilyesmire vársz, akkor kb. garantált, hogy életed végéig egyedül leszel. Nem azért, mert senkinek nem kellesz, hanem mert az esélyt se adod meg, hogy találkozz a leendő pároddal.
Értem, hogy kényelmetlen idegenekkel beszélni, introvertált vagyok, szóval tényleg tudom milyen ez, de ha szeretnél valamit, akkor tenni is kell érte. Mozdulj ki a komfortzónádból, legalább apró lépéseket tegyél. Pont azért javasoltam, hogy eleinte ne ismerkedni akarj, hogy ne legyen ott ez a nyomás. Csak pár mondatot beszélj valakivel. Mondjuk az edzőteremben mondj valakinek pár kedves szót. Az is jó, ha elsőre nem lesz belőle beszélgetés, csak megköszöni és ennyi. De mondjuk megkérdezheted, hogy mióta edz és hasonlók. Bármi lehet, nem az számít, csak kezdd el valahol és szokd meg a helyzetet.
Tényleg ez lenne a kényelmes meg az ideális, csak lehet ilyen soha nem lesz.
Én se azt mondom, hogy erőltesd rá magad másra. Oké, tegyük fel, hogy az már megy, hogy röviden elbeszélgess ismeretlenekkel. Utána ha azt látod, hogy jól megy és egy neked tetsző lány nem csak udvariasan válaszol, akkor mondhatod neki, hogy szívesen folytatnád a beszélgetést később és ha azt mondja, hogy ő is, akkor nyert ügyed van, elhívhatod randizni. Vagy ha az gyors neked, akkor előbb elkérheted az elérhetőségét.
Annyira azért nem tűnik borzalmasnak és elérhetetlennek egy ilyen beszélgetés, nem? És ha kell is mondjuk pár hónap, mire eljutsz idáig, akkor is legalább haladsz előre és pár hónap múlva már fogsz tudni ismerkedni. Nem baj, ha lassan haladsz, csak haladj.
Azt fontos megjegyezni, hogy biztos sok olyan lesz, akinek van párja, de ezt ne vedd magadra, itt nem veled van a baj és ez nem valódi visszautasítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!