Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi troll lányt találni lehetetlen?
Figyelt kérdés
Annyira unalmas az összes szép lány társkeresőkön hogy hihetetlen.
Ha nem tudok már a kezdő szöveggel trollkodni akkor nekem kuka az egész dolog, de nagyon ritka hogy lehet velük poénkodni.
Olyan lány nagyon ritka mint Alex Zedra? :(
2022. ápr. 14. 17:09
3/11 anonim válasza:
Megnéztem ki ez a csaj, persze "vicces" meg amellett k. jól néz ki. Ha 80 kilós lenne más arccal gondolom targytalan lenne a keresed. Mellesleg ha kinn van egy embernek állandó jellegel a nyelve ez annyira taszító és gyerekes.
4/11 anonim válasza:
Lol. Ez egy fullos cosplay. De nőknek csak a fullos gazdag férfiak kellenek...annyira érdekes látni, hogy a nő valójában mit jelent jó pár embernek. Átlagosan szép, "unalmas" nő az meg láthatatlan marad.
5/11 anonim válasza:
Én ismerek egy csajt, aki remake-elt néhány tipikus férfi képet, és azt tette fel Tinderre.
Pl:
- halas kép
- egy menő verda előtt feszítős kép
- állsimogató, komolyan távolba nézős kép
stb.
Nem tudom, sikere volt-e, de szerintem vicces. :D
6/11 A kérdező kommentje:
5-ös imádom, feleségül veszem!
2022. ápr. 14. 18:33
7/11 anonim válasza:
MILYEN EGYEDI XD XD AZ ELSŐ VICCES NŐ XD XD XD XD XD xddddddddddddd
8/11 anonim válasza:
Én poénból egyszer ezt írtam ki a biómba társkeresőn :
"Egy alacsony értékű szubmisszív bétahímet keresek, aki eltartana engem és a 6 gyerekemet, és elfogadna
a stríáimmal együtt. #alphafemale"
Csak angolul jobban hangzott. :D
9/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!