Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lányt lehetetlen találni?
Ezek lennének az "elvárásaim"
-Egyedülálló
-25-30 év közötti
170 cm alatti
nincs gyereke
írjon helyesen
szereti a szexet és nem prűd
nincs elhízva max 60 kg
elvontabb hobbija van, művészet, zene, stb. nem a mai "trendi" hobbik.
nagyjából ennyi :D ilyet nem találni sehol. Szerintem nem is létezik ilyen ... Vagy ha igen, akkor valahol a világ másik felén.
Kb a párom ilyen.
Nem akarod elvinni tőlem? :D
Az első 4be sok mindenki bele illik azért szerintem. Az, hogy írjon helyesen, manapság, ha kicsit oda figyel, mindent kijavít az autocorrect. Legyen max 60kg, 25-30 as korosztályban rengeteg csinos és vékony lány van.
Az elvontabb hobbi, ami nehezebb lehet. De max úgy tudsz velük ismerkedni, ha olyan helyre jársz. Te is zenélsz, vagy festesz. Olyan helyekre jársz, ahol a művész lelkűek megfordulnak. Rajz/festés tanfolyam, múzeumok, stb.
Amúgy mi számít trendi hobbinak?
Szerintem hobbit nem úgy választ ember hogy most ez a menő, aztán hopp, mostmár azt KELL csinálni.
1, Nem köszi :D Az első pontnak nem felel meg.
Trendi hobbi alatt értem kb a tinder hobbik 90%-át. Travel, real estate, gym, alvás evés ivás, alibihobbik, stb ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!