Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen lányt lehetetlen találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lányt lehetetlen találni?

Figyelt kérdés

Ezek lennének az "elvárásaim"

-Egyedülálló

-25-30 év közötti

170 cm alatti

nincs gyereke

írjon helyesen

szereti a szexet és nem prűd

nincs elhízva max 60 kg

elvontabb hobbija van, művészet, zene, stb. nem a mai "trendi" hobbik.

nagyjából ennyi :D ilyet nem találni sehol. Szerintem nem is létezik ilyen ... Vagy ha igen, akkor valahol a világ másik felén.

2021. dec. 28. 10:10
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
18, már ne is haragudj, kinek ócsároltam a hobbijait? Aki ezen besértődik az egy óvódás szintjén van :D Megjöttek a frusztrált gyakoris trollok, hurrá!
2021. dec. 28. 11:22
 22/39 anonim ***** válasza:
30%

18-ra se reagálj. Az még rátesz egy lapáttal.

Én nem gondolnám, hogy csóró vagy meg alacsony.

Nem is értem honnan veszik.

Nagyon bekattant(ak), mert véleményezted az utazgatást meg a menő hobbikat.

2021. dec. 28. 11:29
 23/39 anonim ***** válasza:
71%

17:

utazgatni nem csak ugy lehet, hogy ‘rongyrazosan’ befizetsz bali legfelkapottabb, kozhelyes luxushoteljaba, ahonnan egy hetig ki se mozdulsz, csak vedeled a koktelt es posztolod instara a pozolos kepeket.

lehet turazni, felfedezni, varostnezni, akar hatizsakkal-satorral kirandulni minimal koltsegen.. akinek nincs igenye arra, hogy az orszagon kivul mast is lasson, az szamomra egy beszukult, korlatolt ember. aki pedig ‘rongyrazasnak’ meg ‘alibihobbinak’ titulalja az utazast, az ostoba is.

valoszinuleg fogalmad sincs a penzugyi tudatossag jelenteserol. nem az a ‘penzugyi tudatossag’ ha soha nem mesz sehova es minden fillert megszamolgatsz, kozben meg kikapcsolodni nem tudsz, egy olyan nap nincs, mikor jol erzed magad. nekem boven megeri az az evi 1-2 utazas a rajuk koltott penzt, mert eletreszolo elmenyek es vegre ki tudok szakadni a mokuskerekbol. jol keresek, sajat lakasban elek, belefer, nem a kenyeret veszem el magam elol, gyerekem nincs, hitelem nincs. ennyi erovel minden hobbi penzugyileg veszteseges: a zeneles, a motorozas, a biciklilzes, az auto tunningolasa, sot, meg egy kutya tartasa is… ezekkel nincs gond, csak az utazassal? lol

evi ket utazas ugy gondolom, belefer, attol meg senkinek ‘nem ez lesz az elete’.

a helyesirasom kb tokeletes, koszi, telefonrol nem fogok nagybetuket es ekezeteket hasznalni, mert 3x annyi ido lenne, aki (lassan) 2022-ben egy anonim netes forumon kiakad, az boomer gyoker.

2021. dec. 28. 11:31
 24/39 anonim ***** válasza:
66%
Ez nagyon átlagos, semmi extra elvárás. Meg is felelnék majdnem, csak hát 31 éves vagyok... :)
2021. dec. 28. 11:35
 25/39 A kérdező kommentje:

23, De értsd már meg, hogy mi nem ezekről beszéltünk ... hanem a tinderes "TRAVEL✈️✈️✈️✈️" kiírásról, ahol nem arról szól az utazás, hogy kulturálisan és mentálisan több ember legyél, hanem hogy lehessen posztolni az instára. (természetesen más pénzéből).

A legtöbb ember csak azért írja ki ezeket, mert "trendi", nem azért mert tényleg szeret utazni. Mert 2021-ben már unalmas, ha valaki azt írja, hogy szeret könyveket olvasni, vagy bármi más.

2021. dec. 28. 11:37
 26/39 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, szerinted alibi hobbinak nevezni azt, amire neked nincs pénzed, mi, ha nem ócsárolás?

Tuti alacsony vagy, mert 170-nél ne legyen több a lány. Szerintem kb annyi lehetsz vagy 172max, mert a pasik szokták azt hinni, hogy elég, ha a nő nem magasabb :D

170-es nőhöz kb 180-190magas pasi illik.

2021. dec. 28. 11:38
 27/39 A kérdező kommentje:

26, Jó, akkor nevezzük hobbinak az alvást, evést, ivást, tv-nézést, telefonozást, sétálást, zenehallgatást.

"170-es nőhöz kb 180-190magas pasi illik." :DDDDD

Jó én már nem veszem ezt komolyan, jót röhögtem. Voltak azért értelmes válaszok is azoknak köszönöm!

2021. dec. 28. 11:45
 28/39 anonim ***** válasza:
55%

25: de ertesd mar meg, hogy itt te vagy az, aki azon szerencsetlenkedik, hogy nehogy valami ‘tucathobbija’ legyen a csajnak, mert neked akkor mar nem jo. annyira birom, hogy te ranezel egy vadidegen csaj tinderes profiljara es egybol tudod, hogy o tutiii mas penzebol utazik es tuti csak a ‘pozolasrol’ szol neki az utazas es valojaban nem is szereti, mert szerencsetlen fel mert tenni 2 kepet ahol veletlen valami mas orszagban van. ja es nyilvan a ketto kizarja egymast, aki mondjuk csinaltat egy bikinis kepet a spanyol tengerparton, az tuti nem olvasott el soha eleteben egy konyvet sem.. mert te ezt igy 3 kepbol megmondod egy idegenrol. gratulalok 👏🏻

mindegy, itt tobben is ravilagitottunk arra, hogy miert nincs nod, de hajtsd csak nyugodtan a magadet es gyere ide hetente rinyalni, hogy nem kellesz senkinek bruhuhuuu.

2021. dec. 28. 11:46
 29/39 A kérdező kommentje:
28, Miért a nők nem döntik el 3 képről, hogy izomagy valaki és csak dugni akar?
2021. dec. 28. 11:55
 30/39 A kérdező kommentje:
28, Miért érzem úgy, hogy te pont ebbe a más pénzéből utazós kategóriába tartozol? :D Mert különben nem kapnád fel ennyire a vizet ezen. Elég elviselhetetlen stílusod van nem értem hogy lehet majdnem max pontszámod. De hát ez a gyakoris közösséget kb. tükrözi. Neked pedig további jó idegeskedést random kérdéseken itt a gyakorin :D
2021. dec. 28. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!