Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lányt lehetetlen találni?
Ezek lennének az "elvárásaim"
-Egyedülálló
-25-30 év közötti
170 cm alatti
nincs gyereke
írjon helyesen
szereti a szexet és nem prűd
nincs elhízva max 60 kg
elvontabb hobbija van, művészet, zene, stb. nem a mai "trendi" hobbik.
nagyjából ennyi :D ilyet nem találni sehol. Szerintem nem is létezik ilyen ... Vagy ha igen, akkor valahol a világ másik felén.
Szerintem az utolsó két kategóriával szűkíted le magadnak a választható hölgyek körét.
Nyilván nem lehetetlen ilyen lányt találni, de nem is könnyű, és az sem biztos ha találsz egy ilyen lányt, az akar tőled bármit.
10: na ezert nincs nod, mert egy magadat nagyon kulonlegesnek gondolo, itelkezo, korlatolt okostojas vagy.
tipikus mindent jobban tudo luzer, aki mar attol befeszul, ha egy no evi 2x elutazik valami europai orszagba par napra meg esetleg neha beul egy jobb etterembe a barataival, mert te otthon ulo besavanyodott citrom vagy, aki mar egy 500 forintos kavera is huzza a szajat, hogy ‘haa minek ennyit kiadni erte, otthon megcsinalom 20 forintbooo’..
elarulom, hogy egy vilagra nyitott, intelligens no valoszinuleg szeret utazni es etterembe jarni, aki pedig a testere is igenyes, az jo esellyel sportol is valamit. eleg felszines vagy, ha ezek miatt te mar kapasbol ossze se jonnel valakivel.
sot, elarulom, hogy a legtobb elvontabb, muveszlelku csaj is szeret utazni.
eleg undorito, hogy mas erdeklodesi koret ‘alibihobbinak’ titulalod, csak mert neked nem telik utazasra es a beszukultseged miatt elvezni se tudod. a centi/kilogram megkotes meg szinten nevetseges, ez olyan ovis szintu dolog. nyilvan ha a vekonyak az eseteid, ne jojj ossze egy tonnadonnaval, de a legtobb pasi azt se tudja, hogy nez ki 60 kilo egy non. es ha osszejossz egy 59 kilos csajjal es hizik 2 kilot, kidobod, vagy mi??
gyerekes a gondolkodasmodod es eretlen vagy meg egy kapcsolathoz.
#13 Nem írok privátot.
Egyszerűen csak gyereket akar, én meg nem és már az őrületbe kerget vele!
-.-
176 cm és szeretek utazni, szóval kiestem, a fenébe. :D
Kérdező, járj olyan közösségbe, ahol hasonló érdeklődésű (festő tanfolyamok, művészkörök) emberek vannak, járj ilyen helyekre (koncert, színház, múzeum), de ezt a lista szerű gondolkodást engedd el, mert nagyon felszínes és a saját lehetőségeidet korlátozod vele.
Számtalan ilyen emberek létezik, csak lehet nekik (nekünk) nem vonzóak a hozzád hasonló emberek. Például nem értem miért kell ennyire előítéletesnek lenned, mint a #10-es hozzászólásodban.
(Amúgy miért várod el a jó helyesírást, amikor a tied rossz? A központozás és a nagybetűk használata például egyáltalán nem megy neked.)
14-es. Egy intelligens nő tud helyesen írni.
Felszínesség rajtad is intenzíven érződik.
Abban egyetértek, hogy egy nő korát és súlyát illetlenség megkérdezni, erről témázni.
Magasság testtömeg arány jogos komment volt egyébként, de hangsúlyozom nem illik.
Én sem jönnék össze olyan nővel, aki állandóan utazgat és rongyrázóan viselkedik.
Nálam pénzügyi tudatosság hiányát feltételezi nem passzolnánk össze. Annak ellenére, hogy én is szeretek kikapcsolódni, beülni valahova nem csak az ismerkedés időszakában. Moziba, színházba, koncertre is szeretek járni, de nem ez az életem.
14-nek teljesen igaza van. Nem elég, hogy valószínűleg előnytelen a külsőd, alacsony is vagy, csóró is. Ahelyett, hogy ezeket elismernéd magadban, ès próbálnád kompenzálni, inkább megpróbálod azokat is lerántani a saját szintedre, akik nem ilyenek a hobbijaik ócsárolásával csak mert nekik van rá pénzük, neked pedig nincs.
Igazi kapós kezdőcsomag ez. Csak azt nem tudjuk, kinek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!