Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen 20 és 25 év közötti lányt találni komoly kapcsolatra? F
A legtöbb ilyen idős lány komoly kapcsolatra vágyik. Sajnos a férfiak hozzák nehezen azt a szintet, ami kell egy működő kapcsolathoz.
És nem, nincs fenn az orrom fiatal nőként. De a legtöbb kapcsolat miért megy szét? Iszik, drogozik, szív a srác. Figyelmetlen, megbízhatatlan. Nőzik a hátad mögött, haverozik éjjel nappal. Anyuci picifia. Beképzelt a végtelenségig. 170 centi, vagy még annyi se. Gizda, esetleg igénytelen, netalántán több idő a hajzselé, mint a lány teljes készülődési ideje.
És persze, ezek nem érvényesek minden férfira, de sajnos ez a nagy átlag. Ilyen pasi pedig nem kell egy értékekkel rendelkező, valamire való lánynak.
#4-es!
Nem ezen múlik egy komoly kapcsolat, de a nők nagyobb részének a magas férfiak a vonzóak.
Szétnézel a metrón, és 170 az átlag. Amiben a 190 és a 162 is benne van.
#3: Igen, mert az hogy valaki 170 centi csak hónapokkal azután derül ki hogy már elkezdtetek járni... xD Hogy jött ez ide de komolyan.
A másik meg, akkor vegyük az ellentétét, nem cigizik, nem drogozik, figyelmes, megbízható, nem beképzelt, nem nőzik a hátad mögött, nem anyuci pici fia sőt már el is költözött otthonról... Akkor meg az lenne a bajod hogy nincs benne semmi rossz fiús, meg túl unalmas, és azért küldenéd el pár hónap múlva.
"És nem, nincs fenn az orrom fiatal nőként. De a legtöbb kapcsolat miért megy szét? Iszik, drogozik, szív a srác."
Tudod, van az a mondás, hogy aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók. Ha neked a füves-kokós bulicsászárokon akad meg a tekinteted, mert az olyan menő, akkor utána jó hogy csak a ilyeneket látod meg, és utána nyavalyogsz, hogy minden férfi ilyen...
Ez egy anonim oldal, ahol az ember feltesz egy kérdést, más pedig válaszol.
Ha semmit nem tettem le az asztalra, akkor is válaszolhatok.
Mit tettem le?
Mindjárt diplomázom, 3 nyelvvizsgám van, jogosítványom, egyetemi éveim alatt diakmunáztam,elég komolyan spóroltam ebből. Annyi hiányom van, hogy a családommal egy telken lakunk, meglepő de ennyi idősen még nekem sem volt pénzem saját lakásra.
De mosok, főzök magamra, kiveszem a részem a takarításban, vásárlásban is.
2 komoly kapcsolatom volt, sose dugtam félre, sose drogoztam, nem cigizek, nem iszom alkoholt.
Heti 1-2 alkalommal eljárok úszni, edzeni.
És hogy még erre is verhessem magam, 164 centi vagyok, 53 kiló és a mellméretem 80/C. Formás, csinos, ismerősök szerint szép vonásokkal rendelkező lány vagyok.
És mit várok mindezért cserébe?
Egy nálam magasabb, kedves, megbízható, ÖNÁLLÓ FÉRFIT.
Le lehet pontozni, nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!