Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerü normális lányt aki csakis komoly kapcsolatot szeretne és gyereket is lehetetlen küldetés találni? 27F
Hirtelen azt hittem, olyan nőt akarsz találni, aki nem akar gyereket. :D
De hogy a kérdésre is válaszoljak: persze találhatsz. Vannak egyszerű, normális lányok, bárhol belebotolhatsz egy olyanba, amilyenre vágysz.
Azt a kérdést is érdemes lehet feltenned magadnak, hogy mit tudsz nyújtani ami miatt egy nő ezeket veled akarná.
Semmilyen értelmes ember nem azért fog ismerkedni, hogy gyerek legyen. Ezek másodlagos dolgok amik csak akkor jöhetnek szóba ha már maga a kapcsolat és a párja van egy ehhez szükséges szinten. Aki azért van kapcsolatban mert neki gyerek kell az sosem téged fog akarni igazán.
Az a baj ezzel, hogy a legtöbb férfi gyereket akar csinálni meg csináltatni, aztán közben ha adnak neki egy kölyökkutyát, azon is kikészül ha rászarik a szőnyegre vagy ha nem hagyja kockulni. Konkrétan ezt a jelenséget az exemmel átéltem, minden addig kellett neki, amíg cuki, de mikor le kellett mondani miatta dolgokról, akkor már tüntessük el. A végére ilyen voltam én is. És ilyen hobbiapa volt az én apám is... Az emberek hajtják a kölköt, aztán akkora pofonként éri őket pusztán az is, hogy az a gyerek nem csak fekszik és gagyog egész nap, hogy ha a terhességet és a vele járó női változásokat el is viselik, egy két éves gyerek esetében 90%-uk sírja vissza a régi kis szar életét meg tolja át a felelősséget arra, aki még annyira sem akart gyereket, mint ők.
Szóval ne haragudjon senki, de én nem tudom komolyan venni egy olyan ember gyerekért meg családért hisztizését sem, aki nem töltött éveken át majdnem minden napot felnőttként egy babával. Ha mellé még azt sem tudja, kitől akar gyereket és férfi is, akkor meg aztán főleg komédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!