Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen lehetetlen küldetés manapság olyan lányt találni, aki szeretne velem megismerkedni?
hidd el, veled van a baj.
Ha a tengerböl nem tudsz kifogni egy halat, nem azt jelenti, hogy nincs hal, hanem, hogy rossz csalit hasznalsz.
Nekem is egy Mission Impossible találni egy normális pasit - de én nem csodálkozok rajta, nem a külsőm a gond, hanem hogy én nem vagyok normális.
nem önsajnáltatás, meg semmi ilyen, hanem tény.
gyagyás vagyok és gáz dolgokat mondok, fordítva viszont ilyen pasi nem kell.
amúgy, ha eggyel sikerült kialakítanod valamit, akkor csak az lehet a gond hogy rossz embereknél próbálkoztál - hiszen egyszer már sikerült, akkor nem lehetsz selejt.
Nem feltétlen megy jól a csajozás, attól, hogy valaki jól néz ki. Több paraméteres egyenlet ez. Leginkább erő kell a lányoknak, ami önbizalom alapon működik. Ha kis suttyó módon közelítesz egy lányhoz, értelemszerűen nem fogsz tetszeni neki úgy, mint hím. És akkor te lehetsz cuki, meg barátságos, meg kedves meg anyámkínja, de mégis azt fogod tapasztalni, hogy nincs eredmény. Össze kell szedned magad, itt egy tutorial hozzá, ha tudsz angolul:
Bocs, de ha mar egy ember is csunyanak tart, akkor mar az vagy. Az aranyos meg azt jelenti, hogy a csunyasagodat kompenzalja a kedvesseged!
Egy normalis, esetleg jokepü pasira egy csaj sem mondja, hogy csunya, max, hogy nem jön be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!