Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen fárasztó és lehetetlen küldetés a barátnőszerzés?
Véglis az az igazság,hogy a lányok nem szoktak kezdeményezni,
ráadásul ha nem ha nem igyekezel akkor az is lehet, hogy már valaki mással fog járn.
Nekem azt mondta 1okos ember, hogy:"Aki mer az nyer!"
Már nekem is volt ilyen problémám.
Addig nem fog simán menni míg a prioritási listádon a nőket leghátulra, vagy majdnem leghátulra teszed.
Először mindig te legyél az első, aztán az elején legyenek még a barátok, karrier, család, iskola, haverok, kutya/cica, hobbi, kondizás, szabadidő meg mit tudom én, és a végén legyenek csak a lányok. Miért?
Mert a nőknek olyan férfiak tetszenek, akik teljesen egyedül is képesek lennének bármikor megállni a helyüket az életben. Egyrészt nem akarnak senkit kihúzni a szarból, tehát nem ők akarnak lenni akik boldogtalan fiúnak megadják a boldogságot azzal, hogy összejönnek vele.
Persze ez nézhető a másik szemszögből, mert úgymond tényleg a készbe és kényelmesbe akarnak beleülni.
Amint lesz barátnőd, akkor majd őt is tedd előre a fontossági sorrendedben a család és barátok mellé. De addig ne nagyon koncentrálj rájuk, sokkal érzékenyebbek és megérzik, ha te görcsösen akarod őt, ha kell neked, mert az azt kommunikálja számukra, hogy neked azért kell ő, hogy valami magasabb szintet érj el, jelen esetedben, hogy elégedett legyél, hogy ne kelljen ilyen kérdéseket kiírogatnod, és hogy másnak miért lehet, nekem meg nem.
Amint azt mutatod, hogy neked most végeredményben kurv@ra mindegy, hogy összejössz vele, vagy nem, akkor nem fogsz majd tudni válogatni köztük. Tehát nem azt mondom, hogy szard le őket, ne keresd, meg ilyenek, mert hidd el nagyon nagy átlagban a lányok nem fognak kezdeményezni. Nem fognak és kész.
Szóval foglalkozz velük, de sose szentelj nekik túl nagy figyelmet az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!