Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bulizós és egyben még focista pasit lehetetlen megtartani?
bulizós, ráadásul focista is??!! uhhh:S még ha csak bulizós lenne....de ezt tetőzi h focista....nem így már nem lehetséges:S
(remélem érződik az irónia)
Mi ez a mítosz a focisták körül?:D A hármasnak nagyon igaza van. 24 évesen, ha azt hiszed, hogy csak a focisták használják ki a csajokat, akkor van egy rossz hírem...
Nekem is van elég focista ismerősöm, de rengeteg van közülük akik évek óta boldog kapcsolatban él. Az úgynevezett "egycsajos pasik". Ez nem attól függ, ohgy focista-e valaki. Szerintem menj bele. De ha könnyű hús leszel, akkor benne van, hogy csak beteszi és viszlát. Mindenestre hajrá!:)
Miért mi van akkor ha focista? Ez valami új faj ? Ez most akkora divat lett. Nagyképű, buta , epilált, szolizott, köldökig kivágott rózsaszín hosszú ujjú felső, kamu feszület a nyakba , többet jár ruhát venni mint a barátnője talán még a szemöldökét is szedi. Erre gondolsz? Mert manapság ez jut eszembe a focistáról és erről se én tehetek.
VÁÓ...
Egyébként ismerek egy "focistát" ( bár én nem nevezném őket azért focistának attól messze vannak ) aki egyedül kivételt képez. Nála nincs meg ez Páwah ösztön. A többi annyira ostoba ,hogy ha az lenne az ő "köreikben" a divat hogy sál helyett egy mintázott wc ülőkét húznak a fejükre télen akkor mindenfajta fenntartás nélkül masíroznának a menő ülőkéjükkel az utcán csücsörítve. Mert úgy szokták.
JAJJ BOCSÁNAT kihagytam az új menőséget:
"SWAG" :3
Ez lett az új menő szófordulatuk azt hiszik ez valami szó az ő menőségükre ami részben igaz is.
Egyébként ezt az 60' as évek Amerikájába találtak ki a homoszexuálisok mivel akkor még a mostaninál is jobban rühellték őket. Például : Mark, Joey and I are swag
S- Secretly
W- We
A- Are
G- Gay
De írogassák csak ki a képük alá én csak jót röhögök ezeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!