Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy bulizós és egyben még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy bulizós és egyben még focista pasit lehetetlen megtartani?

Figyelt kérdés
Eléggé furcsa helyzetbe kerültem. Már hónapok óta ismerkedünk a sráccal de inkább ilyen lelki segély szolgálat voltunk egymásnak az interneten. Én is és ő is elég komoly lelki válságba került. Vigasztaltuk egymást.Én nem akartam tőle semmit ismertem már régebbről tudtam, hogy nagy csajozós mindig a társaság középpontjába van. Mindig lemondtam a találkákat az utolsó percben. Viszont egy nap nem így történt. Tényleg nagyon jól elbeszélgettünk mintha már ezer éve ismernénk egymást. Rengeteg hasonló dolgot véltünk felfedezni egymásban. Ő elmondta, lát bennem valamit ami nagyon megfogta őt. El is jött hozzám és tényleg nem nyomult mint ahogy anno pl egy csajjal a szórakozóhelyről tette. Elcsattant egy-két csók de az is ilyen érzéki nem pedig az a hátsó szándékos. Azóta is keres sms stb. Én nagyon szeretném ha komolyabbra fordulhatna a dolog de én annyira félek egy újabb pofára eséstől. Eddig sem voltam az a nyomulós lány de most egyáltalán nem merek nyitni.És nem is tudom hogy ilyen pasinál mennyit szabad nyitni... Keressem e? Vagy várjam meg h mindig ő keressen... Eddig azt gondoltam, hogy tapasztalt vagyok pár kapcsolatot megértem már... De tudom hogy ő nagy kanállal habzsolta az életet. Tippek hogy egy ilyen pasit h lehet megfogni? megtartani? Meghódítani? Érdemes egyáltalán? Egy kétségbeesett 24 éves lány
2012. aug. 19. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Komoly igényeid vannak, ha ezek a tulajdonságok szükségesek neked, hogy focista és bulizós....
2012. aug. 19. 17:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Egész életemben kerültem ezeket a pasikat külön-külön is. Nem hogy egyben.... Sok ilyen ismerősöm van és imádom őket mint barát de tudom h mit műveltek a lányokkal. És nagyon nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni. De ennyi erővel kérdezhettem volna azt is hogy mi kell ahhoz hogy egy pasi felnőjön és csak én létezzek a számára?
2012. aug. 19. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

bulizós, ráadásul focista is??!! uhhh:S még ha csak bulizós lenne....de ezt tetőzi h focista....nem így már nem lehetséges:S

(remélem érződik az irónia)

2012. aug. 19. 17:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Fogadjunk h mindkettő válaszoló pasi volt... -.-" tessék ott van átfogalmaztam a kérdést akkor arra válaszoljatok. Ja arra meg ti sem tudtok...:)
2012. aug. 19. 17:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Mi ez a mítosz a focisták körül?:D A hármasnak nagyon igaza van. 24 évesen, ha azt hiszed, hogy csak a focisták használják ki a csajokat, akkor van egy rossz hírem...

Nekem is van elég focista ismerősöm, de rengeteg van közülük akik évek óta boldog kapcsolatban él. Az úgynevezett "egycsajos pasik". Ez nem attól függ, ohgy focista-e valaki. Szerintem menj bele. De ha könnyű hús leszel, akkor benne van, hogy csak beteszi és viszlát. Mindenestre hajrá!:)

2012. aug. 19. 17:40
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Miért mi van akkor ha focista? Ez valami új faj ? Ez most akkora divat lett. Nagyképű, buta , epilált, szolizott, köldökig kivágott rózsaszín hosszú ujjú felső, kamu feszület a nyakba , többet jár ruhát venni mint a barátnője talán még a szemöldökét is szedi. Erre gondolsz? Mert manapság ez jut eszembe a focistáról és erről se én tehetek.

VÁÓ...

Egyébként ismerek egy "focistát" ( bár én nem nevezném őket azért focistának attól messze vannak ) aki egyedül kivételt képez. Nála nincs meg ez Páwah ösztön. A többi annyira ostoba ,hogy ha az lenne az ő "köreikben" a divat hogy sál helyett egy mintázott wc ülőkét húznak a fejükre télen akkor mindenfajta fenntartás nélkül masíroznának a menő ülőkéjükkel az utcán csücsörítve. Mert úgy szokták.

2012. aug. 19. 17:47
 7/10 anonim ***** válasza:

JAJJ BOCSÁNAT kihagytam az új menőséget:

"SWAG" :3

Ez lett az új menő szófordulatuk azt hiszik ez valami szó az ő menőségükre ami részben igaz is.

Egyébként ezt az 60' as évek Amerikájába találtak ki a homoszexuálisok mivel akkor még a mostaninál is jobban rühellték őket. Például : Mark, Joey and I are swag

S- Secretly

W- We

A- Are

G- Gay

De írogassák csak ki a képük alá én csak jót röhögök ezeken.

2012. aug. 19. 17:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is ez jut elsőre az eszembe a focistákról. És annak ellenére hogy tudom mennyi lányt befűzött már és hogy milyen az mikor megdugni akar valakit csak... Viszont velem nem ilyen. Komoly tervekről beszél, hogy szeretne megállapodni meg tényleg nagyon sokat is nyitott felém. De ennek ellenére bennem van ez a félelem... Hogy nem akarok egy lenni a sok közül. Azt meg főleg nem akarom h esetleg még bele is zúgjak és utána ejtsen...
2012. aug. 19. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Mennyire tartod magad jó nőnek? Illetve mennyire vagy jó nő? Legalábbis én csak a jó nőknál voltam hajlandó a szokásosnál többet fáradozni a lefektetéssel. Ha kevésbé volt jó a csaj és csak arra kellett, akkor nem vesztegettem vele az időmet. Vagy bejött vagy találtam mást. Ha meg komolyan gondoltam, mint a barátnőmnél akkor nem is forszíroztam a dolgot. Megvártam, hogy barátnőm is benne legyen/kész legyen rá és csak utána. Úgy sokkal izgalmasabb. :D
2012. aug. 19. 18:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Én kicsit husis vagyok.. tehát lehetne ezerszer szebb nője is:)
2012. aug. 19. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!