Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is majdnem lehetetlen egy intelligens és művelt lánnyal megismerkedni?
A tapasztalataim és az elméletem összegzése miatt úgy sejtem: az intelligens és művelt lányokkal szinte lehetetlenség megismerkedni, mert:
1) Ők aligha járnak társkereső oldalakra, ahol többségiben komolytalan, buta, szexmániás kétes alakok vannak (tisztelet az 1% kivételnek)
2)A könyvtárakban, színházakban, kiállításokon stb. társasággal mennek és nem veszik jó néven, ha idegenek próbálnak befurakodni közéjük, tehát nem egy alkalmas időzítés (kivéve az az egy bizonyos eset a 100-ból)
3) Egyetemen is rengeteg ostoba alak van, rosszabb, mint a színház. Erről inkább no comment.
4) Ha mégis valami egészen elképesztő csoda folytán lehetőségem lenne megismerni egy ilyen lányt, akkor az vagy foglalt már, vagy túlsúlyos, vagy van valami gubanc benne.
Ti is így látjátok? Miben nincs igazam, és szerintetek miben látom rosszul a dolgokat?
Nagyon jól látod a helyzetet. :D
Én is hasonló cipőben járok, csak lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!