Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék megismerkedni kicsit fiúsabb, "vagányabb" lányokkal?
Call of duty szerókon. Nekem is van pár bnőm onnan, és némely csajszi tényleg csinoska.
De ilyen focirajongó oldalakon is, és ott is vannak csajok sztem.
hát én fiús lánynak számítok,régen így is öltözködtem, de már kinőttem belőle:)
22/L
Én kb ilyen vagyok, mint amilyet leírtál! Sportcipő, bicikli és hátizsák (hátizsákban dobverő: ) - és így érzem jól magam!!! :) Utálom a sminket, a nagyon csajos dolgokat, a csilli-villi kiegészítőket. Szeretem az autókat, a forma 1-et, tudom, mi az a kardántengely, szeretek falat vakolni, festeni, és egy csípőfogóval is bármikor elboldogulok! :) Imádom a bő fekete Tankcsapdás pólómat, a bőrkesztyűmet és a dobverőimet, és amikor csak tudok, Tankcsapdát, Nightwisht, Leandert, Tűzmadarat, Metallicát, Gn'R-t, Rammsteint, Evanescene-t hallgatok! Én se vagyok egy bulizós típus, nem járok ilyen helyekre, de nemrég voltam Tűzmadár és Tankcsapda koncerten, hát az valami baromi jó volt! :)
Én is 18 éves vagyok, és már 4 éve sikerült megtalálnom azt, aki szintén komoly kapcsolatot akar, és nem csak szórakozgat! :)
Igazából nincs sok barátom, 1 legjobb barátnőm van, már 12 éve, meg még 3 lány, akivel nagyjából jóban vagyok, de én így jól érzem magam, akik fontosak, és akik számítanak, azok mellettem vannak! :)
Najó, akkor éni s..:D F1 és foci búza vagyok, CoDozok és nfs-ezek, focizni járok, soha nem volt műkörmöm, csak fiúbarátaim vannak, gyűlölöm a plázákat, nekem a Top1 ember Lionel Messi, és Hamilton. Karácsonyra Harcos sálat kapok, nem Av*on termékeket. Rock zenét hallgatok...
De azt hiszem, ha kell nőies, és csinos tudok lenni, de jobban érzem magam stoplis cipőben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!