Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám Lánya kérdése:
Miért akarnak velem ennyien megismerkedni mostanában, mikor régen észre sem vettek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Mostanában egyre több bókot kapok, egy csomóan bepróbálkoznak pedig tényleg nem vagyok nagy szám...de ezt most ne úgy képzeljétek el, hogy fullextrás fiúk akarnak velem járni, hanem pint ellenkezőleg.:|..
165 cm vagyok, 65 kg(ami szerintem már a kövét kategória), és 15 éves leszek..az arcom viszonylag 'szép'
2012. jún. 20. 13:02
2/5 anonim válasza:
Lány vagy? Akkor jó eséllyel megnőtt a melled.
4/5 anonim válasza:
örülj neki hogy legalább bókolnak meg hogy tetszel nekik.
:)
nekem anno senki nem bókolt..az is igaz hogy most sem :/ de majd egyszertalánvalamivéletlenfolytán nekem is jut egy bók :$ bocsi én forever alone vagyok lány kivitelben
5/5 anonim válasza:
ne lepődj meg. annak idején amikor elballagtam általánosból és bekerültem az új közegbe, engem is hirtelen megostromoltak a fiúk:D de tényleg. majd elmúlik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!