Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is majdnem lehetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is majdnem lehetetlen egy intelligens és művelt lánnyal megismerkedni?

Figyelt kérdés

A tapasztalataim és az elméletem összegzése miatt úgy sejtem: az intelligens és művelt lányokkal szinte lehetetlenség megismerkedni, mert:

1) Ők aligha járnak társkereső oldalakra, ahol többségiben komolytalan, buta, szexmániás kétes alakok vannak (tisztelet az 1% kivételnek)

2)A könyvtárakban, színházakban, kiállításokon stb. társasággal mennek és nem veszik jó néven, ha idegenek próbálnak befurakodni közéjük, tehát nem egy alkalmas időzítés (kivéve az az egy bizonyos eset a 100-ból)

3) Egyetemen is rengeteg ostoba alak van, rosszabb, mint a színház. Erről inkább no comment.

4) Ha mégis valami egészen elképesztő csoda folytán lehetőségem lenne megismerni egy ilyen lányt, akkor az vagy foglalt már, vagy túlsúlyos, vagy van valami gubanc benne.

Ti is így látjátok? Miben nincs igazam, és szerintetek miben látom rosszul a dolgokat?

2012. aug. 18. 20:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy lehetoseget kellene adnod azoknak a lanyoknak is akik esetleg elsore nem tunnek tokeletesnek? Magamrol tudom, hogy altalaban, ha talalkozom valaki ismeretlennel, akkor olyan zavarban tudok lenni, hogy keptelensegeket osszehordok. Kesobb megdobbenve tapasztaljak,hogy ennek a lanynak van esze :) Jobb keson, mint soha.

Nem azt mondom, hogy mindenkivel ez a helyzet, de sose tudhatod.

Egyebkent penteken, szombaton bulizni jarok es igen iszom alkoholt is, de emellett ujsagirast es webdesignt tanulok. Szoval talan adj eselyt nekik.

2012. aug. 18. 20:57
 12/24 anonim ***** válasza:
Először át kell esned a 99 pofonon.Majd a 100-ik már jó lesz.
2012. aug. 18. 20:58
 13/24 A kérdező kommentje:
Igen, igen, tudom mire gondoltok. Én sem hiszek abban, és nem is mondtam, hogy egy lista alapján akarok partnert találni, na de az intelligencia... elég tág feltétel, rengeteg ilyen lány létezik. Ha mondjuk 170 cm, 60 kg, szőke, barna szemű, a sárkányrepülőzést kedvelő lányt keresnék, aki beszél olaszul, akkor megérteném, hogy ez már olyan mértékű listázás, hogy ilyen lány nem is létezik. De én nem ezt csinálom, hanem csak egy "rendes" lányt szeretnék, ennyi.
2012. aug. 18. 21:13
 14/24 LeftBehind ***** válasza:
100%
Öreg,neked egy problémád van,ami (velem együtt) férfiak ezreit teszi tönkre - nem tudsz csajozni. Kész! Letelt! Én találkoztam már eszes,helyes csajokkal (mit ad isten,már volt párjuk) és rájöttem,hogy ha tiszta lenne a terep,akkor se lenne ötletem,hogyan szólítsam meg őket. Nem tudom,hogyan kell csinálni,nem tudom mások hogy képesek rá és végképp lövésem nincs,hogy lehet ezt megtanulni,de ez van!
2012. aug. 18. 22:56
 15/24 anonim ***** válasza:
:)
2012. aug. 19. 11:16
 16/24 anonim ***** válasza:

Olyan lány, aki szép is, intelligens is... ÉS (konj.) mindezek mellett normális - nos vagy nem létezik, vagy már foglalt.

Nem erről szól a kérdés, de mielőtt valaki elkezdené mondani: a szépség objektív fogalom (egy döglött, foszladozó galamb tetszhet bárkinek - nem lesz szép).

Szóval kellemes keresgélést, ha meguntad, igyunk egy sört! :) 28F

2012. aug. 19. 14:33
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha neked baj az hogy az intelligens, művelt lány esetleg kicsit túlsúlyos vagy szimplán csak átlagos, akkor lehet, hogy a te intelligenciáddal van baj. Te például egy lehengerlően jóképű férfi vagy aki épp a kisdoktoriját írja?
2012. aug. 19. 21:18
 18/24 anonim válasza:
Minnél jobban keresel valamit annál jobban elbújik a szemed elől... aztán amikor feladod és már nem keresed akkor majd ott lessz az orrod előtt :D
2012. aug. 23. 16:53
 19/24 anonim ***** válasza:

LeftBehind!

Ez megdobbentoen oszinte volt...

Igazabol azert, mert ugy gondolom, hogy en a masik taborba tartozom. Akinek nem okozott gondot az ismerkedes. Ha egy pasit kineztem magamnak, elobb-utobb mindig megszereztem:)

De sosem gondoltam bele ebbe, hogy vajon milyen lehet a masik oldal? Mostanaig.

33N

2012. szept. 5. 22:05
 20/24 LeftBehind ***** válasza:

PeggyBundy - muszáj őszintének lennem.Ezen az oldalon annyi mellébeszélés,körbemagyarázás van,hogy az már fáj...főleg,hogy látom,itt mindenkinek ugyanaz a baja!

Egyébként ne sértődj meg,de ahogy észrevettem,ha egy nőnek partner kell,akkor talál is magának.Sajnos,ha egy férfi nem elég vonzó a nők számára vagy (hozzám hasonlóan) nem tud mit kezdeni magával,akkor szépen egyedül marad.Ezt a folyamatot hívják "szopásnak".

2012. szept. 6. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!