Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen lehetetlen küldeté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen lehetetlen küldetés manapság olyan lányt találni, aki szeretne velem megismerkedni?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam városban, próbálkoztam neten, de egyetlen egy lány volt, akivel sikerült kialakítanom valamit, a többi lány nagyon elutasító volt. Már fogalmam sincs hol és hogyan találhatnék egy rendes, normális párkapcsolatra vágyó lányt. Olyan reménytelen ez az egész, kedvem sincs már próbálkozni a sok elutasítás miatt, mintha mindenhol falakba ütköznék.
2013. febr. 19. 13:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

16:17

Én csúnyának tartom Brad Pittet és Angelina Jolie-t is, ezek szerint akkor csúnyák? Szerintem magasról lesz@rják a véleményemet és azt se tudják hogy létezem.

2013. febr. 19. 18:29
 12/18 anonim ***** válasza:

persze, nezöpont kerdese ki kinek tetszik, de en nem mondanak egy emberre csunyat, csak ha tenylegesen mar meghökkentöen ....

De posztolo, ne vard el hogy a lanyok hirtelen erdeklödjenek irantad. Tudom, keves az önbizalmad, batoritast kersz, es sok embertöl meg is kapod, de ha nekem (pelda keppen) egy köver gyerek ugral, hogy nem talal lanyt, nem fogom azt mondani, hogy "jajj, semmi baj, mi igy is szeretünk, a lanyok nem tudnak teged ertekelni! Tessek, egyel meg egy szelet csokit!"

Neked sem fogok ilyet mondani. Lehet köcsögnek tünök, nem erdekel ha annak latnak, de nem azert irok neked itt hosszu mondatokat, hogy 10 percig te jol erezd magad es mindenki mast hibaztathass.

Ha valami nem sikerül bizony a te hibad, es senki mase! Ezt jegyezd meg, mert nem csak a parkapcsolatra vonatkozik, hanem az elet minden egyes területere!

Baratnöt akarsz? Rendben! Dolgozz meg erte! Dolgozz a külsödön, dolgozz a stilusodon, dolgozz a megjeleneseden, a beszededen, az eszeden, az elhatarozottsagodon! Ne legyel nyapic, nyafogo, felenk, szürke, esetlen, luzer. Olyan legyel akire a csajok fel tudnak nezni es ne olyan akit sajnalni kelljen! Az elet nem egy hollywoodi tündermese, itt el kell adnod magad. Ha sikeres vagy az eletedben, akkor a csajok automatikusan jönnek! Dolgozz magadon, fejleszd magad, legy boldog es elegedett, irjal listat ha kell, hogy miket akarsz elerni es dolgozz meg ertük, ne csak a netet bujd egesz nap valaszra varva, ha mindez sikerül, hidd el a csajozas lesz a legkisebb gondod!

(egy jo tanacs, ha hirtelen nem tudsz elindulni a valtozas teren: Keress ki embereket akikre felnezhetsz. Legyen az focista, hegymaszo, üzletember vagy szinesz, barki aki teged tudna motivalni es utanozd öket! Vedd at az eletfelfogasukat, a stilusukat! Barmit ami neked tetszik es azt szivesen megvaltoztatnad magadon! Irjal listat ezekröl, legyenek celjaid es tartsd be öket!)

Elsönek magadon kell valtoztatnod!

(azert irtam hosszu levelet, mert ramirtak privatba, hogy megsertelek teged es hogy a maradek önbizalmadat is elveszem, de patyolgatast ne varj! Azt anyukadtol kerjel!)

2013. febr. 20. 09:39
 13/18 anonim ***** válasza:

"Baratnöt akarsz? Rendben! Dolgozz meg erte! Dolgozz a külsödön, dolgozz a stilusodon, dolgozz a megjeleneseden, a beszededen, az eszeden, az elhatarozottsagodon! Ne legyel nyapic, nyafogo, felenk, szürke, esetlen, luzer. Olyan legyel akire a csajok fel tudnak nezni es ne olyan akit sajnalni kelljen!"

bla bla bla, magyarul legyél papucs, és olyan pasi aki mindig mindenben megfelel a csajnak. Ha az azt mondja ugass akkor ugatsz, ha azt mondja pitizz, akkor te pitizel.

2013. febr. 20. 15:46
 14/18 anonim válasza:

egy régi bölcs mondás, vagy nem, de megfogadni mindenképp érdemes. "a külső ami megfog a belső, ami megtart"

Szerintem egy a legfontosabb. Magaddal legyél tisztában! Ez sok mindent takar. Célok, magabiztosság, elfogadás stb.. Ha benned rend van, akkor csak jönnek a csajok:)

Ha erőlteted a dolgokat akkor végképp nem fog menni, csak lazán.:D ha valamire rágörcsölsz annak sosincs jó vége...

2013. márc. 7. 19:35
 15/18 anonim ***** válasza:
igen ez tényleg így van. pl én ezért nem csajozom, mert bár külsőre érdekes vagyok női szemmel, sok lánynak, nőnek, vénasszonynak tetszem, de mivel én tudom, hogy egy neccesebb arc vagyok egyébként, így semeddig nem maradnánk együtt, ami nyilván egy sz@r dolog. Így lettem pap. :)
2013. márc. 8. 08:57
 16/18 anonim ***** válasza:

"Keress ki embereket akikre felnezhetsz. Legyen az focista, hegymaszo, üzletember vagy szinesz, barki aki teged tudna motivalni es utanozd öket! Vedd at az eletfelfogasukat, a stilusukat!"

Magyarul majmolj másokat és még véletlenül se legyél önmagad.

2013. márc. 8. 11:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Amit akarok mondani, hogy ne ertsetek felre:

Attol, mert kinezed magadnak Messi-t peldakepnek, nem kell ugyan azt enned, ugyan ugy szuszognod, ugyan ugy fociznod, de nem is fog sikerülni. De ha azert nezted ki magadnak, mert tetszik a stilusa, a pozitiv meglatasa vagy tokom tudja akkor igen is vehetsz rola peldat!

Legyel egyeniseg, de ez magadtol nem megy, ehhez altalaban peldakep kell! Lehet itt ugralni, hogy az m@jmolas, de egy gyerek nem a kisujjabol sz@pja ki az egyeniseget, hanem megnez 100 filmet, elolvas 100 könyvet, megismerkedik 100 emberrel es abbol epiti fel maganak a szamara tökeletes egyent. Es ezek a peldakepek. (legyen az a sajat edesanyad, a szomszed Pista, Son Goku vagy Chuck Norris)

Es most nem csak külsösegekre gondolok, hanem belsösegekre is. Ami nagyon fontos, hogy tisztazza az ember magaban az ertekeket es celja legyen azok elerese. Ha sikeresen elerted azokat, akkor egy sikeres ember leszel es nem fog a csajozas problemat okozni. (siker alatt nem penzt ertek, hanem elegedettseget es boldogsagot, hogy ugy szereted magad ahogy vagy. Vagy ami nem tetszik magadon azert küzdesz, hogy valtozzon!)

2013. márc. 8. 13:41
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez nem nyapic-sag, ez nem m@jmolas es nem papucs-sag.

Es b@romira mindegy, hogy melyik ev divatjat követed! Azzal, hogy rendes elegans cuccot veszel magadra ami a többi embernek es meg neked is tetszik meg nem leszel m@jom. Ha az a legnagyobb problemad, hogy csajozni akarsz akkor fogadd el, hogy csajoknak fontos a megjelenes es az apoltsag, mert különben levegönek neznek! Mint ahogy neked is jol esik, ha egy csaj akinek tetszel ad magara, igenyes es nem egy elfojt m@lac aki 2 hete nem zuhanyzott es a honaljutyaja mar harap.

Kompromisszumok. Hidd el, csajozashoz joval kevesebb kompromisszum kell mint egy parkapcsolathoz.

Ha nem tudsz csajozni, az rajtad mulik! Ha pedig zavar, hogy kell valtoztatnod az eleteden, akkor mondjal le a csajozasrol es megoldodik minden!

2013. márc. 8. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!