Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire lehetetlen nekem találni valakit?

Figyelt kérdés

Férfiként teljesen el vagyok vágva a nőktől, abszolút semmi kontaktom nincs a velem egykorú, vagy kicsit fiatalabb nőkkel.

Ötletem sincs, hogy hogyan közeledhetnék bárki felé. Ha a barátokkal találkozok ritkán, akkor sem bulizni megyünk.

Teljesen tanácstalan vagyok és úgy érzem mintha egy börtönben lennék. A szürke mindennapok mellett nincs, hogy ismerkedjek. Hiába várok valami véletlenre, semmi sem történik már régóta. Netes társkeresőt ne mondja senki, mert képen még annyi vonzerőm sincs mint élőben, pedig úgy sem a legütősebb ezek szerint. Egyszerűen nem értem más hol találkozik nőkkel/férfiakkal.

Vagy mégis hogyan nyugodjak bele, hogy ez van? Koncentrálok ezer másra, de ez akkor is ott van a fejemben, hogy olyan sok mindent el tudok érni amit akarok, de ebben meg tehetetlen vagyok. Az egyetlen ami boldoggá tesz már, az a pénz és amiket veszek belőle meg a célok amikre gyűjtök, csak már ez is kevés.

Erre azért gondolni sem mertem, hogy 25 felett ennyire nehéz a párkeresés, vagy pusztán az ismerkedés. Igazából szerintem nem alaptalanul gondolom, hogy nem is érdeklek senkit, úgyhogy hiába lázadozok, de ezt nehéz feldolgozni, hogy senkinek sem vagy szimpatikus, vonzó, akármi. Több mint egy fél éve nem beszéltem egyetlen nővel sem ismerkedési szempontból.

Külső tekintetében maximálisan megtettem mindent, én már azon sem tudok javítani. Edzek rendszeresen, szálkás-vékony-magas vagyok. Arcra sem vagyok nagyon ronda. Az húz le, hogy nem én vagyok a legjóképűbb a városban?

dec. 4. 19:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
57%
(Amúgy én most csak azért próbálok kicsit konkrétabb helyzetet/beszélgetést írni, hogy jobban el tudd képzelni mire gondolok és ne legyen olyan megfoghatatlan, de nyilván ezer féle képpen lehet csinálni és nem kell pont így.)
dec. 4. 21:03
 12/28 anonim ***** válasza:
49%
Incel leszel te is barátom. A nőknek kedvez az ismerkedés mostmár szokj hozzá ha férfi vagy a maximumot kell kihoznod magadból a legátlagosabb nőhöz is.
dec. 4. 21:18
 13/28 A kérdező kommentje:
Igen, értem a feltevést. Csak remélni tudom, hogy ha úgy alakulna, akkor minden az elképzeléseim szerint menne. Ahova jártam uszodába ott például a recepcióssal gyakran szóba elegyedtem, de hiába volt kedves, érdeklődő mégsem mertem felvetni még egy árva kávé ötletét sem. Nem voltam benne biztos, hogy ez most a munka kötelező része, vagy valamelyest mégiscsak szimpatizál, ezért inkább nem adtam meg az esélyt az elutasításra.
dec. 4. 21:29
 14/28 anonim ***** válasza:

Szombat este igyál otthon alkoholt, de ne túl sokat, csak annyit, hogy kissé becsípj és megjöjjön a bátorságod. Aztán menj el egy igényesebb szórakozóhelyre és addig kérdezgesd meg nőktől, hogy meghívhatod-e őt egy italra, amíg végül valamelyik benne lesz.

De fontos, hogy tényleg ne idd le magad előtte totálra, tehát ne lássák azt a nők, hogy ez a csávó totál részeg.

A netes társkereső alkalmazásokat meg töröld le végleg, ott a nők csak a legjobban kinéző pasikkal hajlandóak kommunikálni, akiknek a külsejébe nem tudnak belekötni.

dec. 4. 21:43
 15/28 anonim ***** válasza:
65%

Az érdeklődés nem a munka kötelező része. Ilyenkor nyugodtan megpróbálhatod és ha nemet is mond, akkor se lesz semmi. Tegyük fel kedvesen azt mondja, hogy köszi, de van párom. Persze, egy kicsit biztos rosszul esik és csalódás, hogy nem jött össze, de legalább tudod, hogy megpróbáltad és büszke lehetsz magadra, hogy elég bátor voltál hozzá. Nem fog lenézni miatta, se rosszat gondolni, amiért elhívtad kávézni. És mi van, ha örömmel igent mond és most is együtt lennétek? Nem csak az elutasítás esélyét vetted el, de azért is, hogy bármi alakuljon.

Nézd, ez a te életed, ha úgy döntesz, hogy nem fogsz próbálkozni, mert az kicsit kellemetlen, az is egy opció, a te dolgod és én nem is akarok ráderőltetni semmit, úgyhogy nem is foglak tovább. Csak annyit kérek, hogy gondold át, amiket írtam, mert tényleg őszintén segíteni próbálok.

dec. 4. 21:44
 16/28 anonim ***** válasza:
*nem is foglak tovább győzködni
dec. 4. 21:45
 17/28 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos a semmiből soha nem lesz semmi. Fentebb nagyon értelmes tanàcsokat kaptàl, talàn megfogadod.. El kell döntened, hogy vagy tovàbb mèlyíted magad alatt az önsajnàlat gödrèt ès gyàva maradsz (nevezzük nevèn most màr), vagy apró lépèsenként vàltoztatsz ès teszel is valamit. Ha nem lèpsz ki ebből a hozzààllàsodból, jó esèllyel mèg 50 èvesen is egyedül leszel. Pedig egy kis bàtorsàggal ès hozzààllàs vàltoztatàssal lennènek esèlyeid. A te èleted, Te tudod, mit akarsz vele... Holott mèg nem is àllsz olyan rosszul, csak nem veszed èszre. Mit szóljon, aki vak, vagy mozgàssèrült? Ő vajon könnyebben ismerkedik? Minden vàltozàs, minden előre lèpès a komfort zónàd elhagyàsàval kezdődik, anèlkül nem megy. Annak az esèlye, hogy majd egyszer egy nő szed fel tèged, akivel aztàn működik is a dolog: 200 az egyhez. Legalàbb egy nyelvtanfolyamra, vagy tàrsas tàncra eljàrhatnàl, vagy túra csoportba, hàtha ott. Net honnan tudod, hogy esèlytelen, míg nem próbàltad? Nekem több ismerősömnek, rokonoknak lett tàrskeresőről hàzassàgig jutó kapcsolata, ahol a fèrfi tök àtlagos, vagy inkàbb àtlag alatti külsejű. Amúgy együtt is èrzek veled nőkènt. De jó is lett volna csak egyszer megtapasztalni, hogy a való èletben egyszer is kezdemènyez nàlam egy olyan fèrfi, aki kicsit is tetszik. Ilyen nem törtènt soha... 24 èves koromig összesen hàrman kezdemènyeztek nàlam olyanok, akik kicsit sem tetszettek. Introvertàlt emberkènt, nőkènt, èlő ismerkedèsi lehetősègek hiànyàban ha hozzàd hasonlóan a kifogàs gyàramba ülök bele az önsajnàlat pàrnàmon, valószínű most is egyedül lennèk 37 èvesen. Viszont 12 ève tartó kapcsolatom lett ès gyerekem. Hogyan? Tettem èrte tudatos erőfeszítèssel, a komfort zónàm elhagyàsàval. Bàr introvertált vagyok, megtanultam baràtkozni, beszèlgetni. Vad idegenekkel talàlkozni tàrskeresőről. Összesen vagy 20 emberrel, 2 èv alatt.... szóval 2 èvig tettem valamit érte tudatosan. Magamnak kapartam ki a gesztenyèt. Apró lèpèsekkel, pont, ahogy fentebb írta valaki. Az első az elhatàrozàs, hogy kilèpsz a komfort zónàdból. A màsodik a tudatos nyitàs kis lèpèsekben. Nem direkt pàrkersési cèllal, hanem annak megtanulàsa vègett, hogyan lehet màs emberekkel beszèlgetni, emberileg ismerkedni. Mert igen, ez lenne az alap. Ha meg ez màr megy, egyik dolog hozza magàval a màsikat. Nekem se 2 hónap alatt sikerült, hanem 2 èvnyi tudatos erőfeszítèssel. Utólag is erre vagyok a legbüszkèbb, hogy a jó szerencse vègtelen vàràsa helyett tudatosan tettem èn magam a sajàt boldogságomèrt. Ismerek màs 35 èves nőt, aki neten sem ismerkedik, mert “nem az ő vilàga” (soha meg se próbàlta). Most is egyedül van, ès mièrt is ne lenne? Ha nem olyan körökben mozog, soha semminem fog törtènni vele, hiàba vàr a csodàra. Èn is segítő szàndèkkal írtam ezt, ès csak remèlni tudom, hogy meghallasz belőle valamit.
dec. 4. 22:37
 18/28 anonim ***** válasza:
37%

17-es, nem olvastad, amit a kérdező a kérdése alatti mezőbe írt:

"Netes társkeresőt ne mondja senki, mert képen még annyi vonzerőm sincs mint élőben, pedig úgy sem a legütősebb ezek szerint."

Nyilván próbálkozott ő is, kb. minden szingli férfi próbált már ki társkeresőt. Egyszerűen nem néz ki elég jól ahhoz, hogy sikere legyen a társkeresőkön, mert a nem ronda nők, tehát az átlagos vagy az átlag feletti külsejűek csak az "azta de jó pasi" kategóriás csávóknak hajlandóak visszaírni az internetes társkereső platformokon.

A te sztorid egy kicsit sem megható, már bocsi. Nő vagy, ki mertél lépni annyira a komfortzónádból, hogy felregisztrálj netes társkereső platformokra, hú de nagy cucc. Ez a világ legegyszerűbb dolga, felregelni egy netes társkereső oldalra. Ezek a platformok meg arról ismertek, hogy férfiak ezrei kezdenek el puncsolni az újonnan regisztrált nőknek. Szóval nőként csak válogatnod kellett. Egy max. átlag kinézetű férfinak ezerszer nehezebb dolga van, mint amilyen neked volt.

dec. 4. 22:47
 19/28 anonim ***** válasza:
Èn nem gondolom, hogy csak a jó kinèzetűeknek írnak vissza a nők. Pont azt írtam, hogy több ismerősöm talàlt fèrjet netes tàrskeresőről úgy, hogy a fèrfi teljesen àtlagos, vagy àtlag alatti külsejű (làttam a pàrjukat). Tehàt ezeknek a “csúnyàbb” fèrfiaknak vègül mègis csak sikerük lett interneten is. Ès ezek nem règi, hanem 2-3 èvvel ezelőtti törtènetek. Lehet, hogy nehèz, de nem lehetetlen. Az meg nyilvàn szubjektív dolog, hogy kinek mi, mennyire nehèz. Nekem 22 èvesen több tàrskersőre regisztàlni introvertàlt nőkènt, igen is nehèz volt, főleg úgy, hogy semmifèle pàrkapcsolatom, ès tapasztalatom nem volt mèg előtte. Azt sem tapasztaltam, hogy rajongó tàborom lenne, èn is írtam fèrfiaknak ugyanúgy. Attól, hogy nő voltam, nem volt könnyű, mert meg kellett tanulnom idegenekkel jól kommunikàlni èlőben, ami koràbban nem volt az erőssègem. Ès nem feladni èvekig. Mert az, hogy írt valaki, nem jelentette egyből azt is, hogy hozzàm való. Nekem igen is nagy lèpès volt úgy vad idegen fèrfiakkal talàlkozni, hogy előtte mèg csak nem is jàrtam senkivel, ès èlőben sem randiztam soha. Szóval èn vàltozatlanul arra bíztatom a kérdező, hogy ne a sült galambot vàrja, mert az nagyon hosszú vàrakozàs lehet.
dec. 4. 23:02
 20/28 anonim ***** válasza:
65%

"a recepcióssal gyakran szóba elegyedtem, de hiába volt kedves, érdeklődő mégsem mertem felvetni még egy árva kávé ötletét sem. Nem voltam benne biztos, hogy ez most a munka kötelező része, vagy valamelyest mégiscsak szimpatizál, ezért inkább nem adtam meg az esélyt az elutasításra."

Ne akarj biztos lenni benne. Érdekel a csaj? Csak ez legyen a szempont. A többi majd jön.

Jöhet elutasítás is persze, de ne ez lebegjen előtted. Hanem a lehetőség.

Mi van, ha be nem jön össze? Semmi.

Ám az, hogy valaki iránt kifejezed, hogy nem kellemetlen számodra, tehát, hogy tetszik, az mindemellett pozitív, még akkor is, ha foglalt az illető vagy egyszerűen csak nem akar tőled semmit. Akkor is, valószínűleg értékeli és jól esik neki, hogy érdeklődést mutattál iránta.

Ha viszont szimpatizál veled, máris ott a lehetőség.

Veszteni való nem sok van az ilyen helyzetekben, de nyerni sokat lehet!

Tapasztalatból mondom. Én speciel nagyon nem vagyok egy csajozós típus, de változtattam a hozzáállásomon és azt tapasztalom, hogy ha magabiztos, céltudatos a férfi és ezt sugározza, akkor tejesen máshogy reagálnak a csajok.

Sokkal, de sokkal bátrabbnak kell lenni, mint azt gondolnád magadról. Nehéz, de ha átlendülsz a saját korlátaidon, egyszercsak sokkal könnyebb lesz.

dec. 4. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!