Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen sokkal könnyebb volt barátnőt találni mikor még nem terjedt el a feminizmus? manapság már lehetetlen átlagos férfiként?
Ekkora marhaságot mint ez a felvetés még én életemben nem olvastam.
Na jó.. a laposföld dolog azért még erős a mezőnyben.
Te nem élsz a valóságban.
Konkrétan háromszor annyi szűz férfiak aránya 25 évesen, mint 20 évvel ezelőtt. Szerinted ez nem mond sokat?
Az online dating miatt a nők egója végtelenbe inflálódott. Statisztikák szerint a nők a férfiak 80%-át átlag alattinak tartják (ha tudod mit jelent az átlag kifejezés, akkor ez elég sokkoló infó). És nem is akar velük senki ismerkedni. Míg a top 10-20% férfi halomra keféli a csajokat. Én az utóbbi kategória voltam pár évig, pontosan tudom hogy zajlik az élet. És hogy míg nekem volt hogy heti 4 csaj volt meg, addig valakinek évi egy randi se jön össze. Iszonyatosan polarizálódott a húspiac, a valaha mért legalacsonyabb a kapcsolatban lévő fiatal felnőttek aránya, a nők queent játszanak, ribulnak, onlyfans és insta simpklubot építenek, és isten tudja mit csinálnak amíg ki nem öregednek és le nem használódnak eléggé ahhoz hogy megállapodjanak. A megállapodás sem megy épp túl jól, a válások 82%-át nő kezdeményezi.
Mondom ezt most abból a szemszögből, hogy normális, megbízható, színvonalas párkapcsolatot építenék huszonéves lánnyal, de nem lehet, mert látszólag mindenki meg van kattanva.
Gyakorlatilag minden létező pszichológiai és statisztikai elemzés ami a 2015 óta zajló társadalmi és randi trendeket elemzi, piros fénnyel villog, ebből átlagjóska csak azt látja, amit a kérdező írt, és kapja a hülyének nézést tőled, aki full nem vagy benne, vagy vak vagy a valóságra, vagy épp aktívan hozzájárulsz az állapothoz.
5ös te hány éves is vagy?
Az írásod alapján 40 évesnek tünsz, ez esetben ne nagyon lepődj meg hogy nem találsz normális 20-on éves lányt. Arról te már kicsit lekéstél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!