Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gimnázium első néhány évében szinte lehetetlen és nagyon nehéz egy fiúnak barátnőt találni?
A vele egykorú lányok 1-2 évvel idősebb fiút akarnak maguknál, a feljebb járó lányok szóba sem állnak náluk fiatalabb fiúkkal, az egyel alatta járó lányokkal meg nem is találkozik, de amúgy sem akarnának tőle bármit, meg el is kapkodják a szebb, okosabb, aranyosabb, ideálisabb lányokat, ezért az ilyen korú fiúknak nem is jut barátnő.
Szóval gyakorlatilag nem is marad lány, vagy ha marad is, akkor sem olyan, akivel egy fiú szívesen lenne együtt.
Jól gondolom? Mit lehet tenni azért, hogy mégis legyen?
Full f@szságokat írtál.
Ismerkedj a korodbeliekkel, a nőknek mindig is bejöttek a pár évvel idősebb faszik, de így is vannak egykorú párok, nem is kevés. Szóval hajrá, ne a kifogásokat keresd higy miért nem foglalkoznának veled.
Végzős vagyok és egyel alattam jár a barátom, szóval nem igaz, amit írtál. Maximum azoknak nincs csaja, akiknek nincs szerencséje.
19L
Nem csak gimnázium első éveiben, hanem el kell keserítselek, de egyetemen is... :D
Én azt vettem észre például, hogy egyszerűen NEM LÉTEZIK olyan huszonéves lány, akivel érdemes is ismerkedni, de nem is foglalt.
21F
Sokan már szakítás előtt is bebiztosítják a következő hapsit.
Úgyhogy nem foglalt lány valóban nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!