Most akkor cseszhetem az egész dolgozatot? Hogy lehet ezt egyáltalán megtanulni? Lehetetlen? Mi a fr*ncot csináljak?!
Gondoltál már arra, hogy elkérd valaki füzetét?
Rendelkezésedre áll 15 perc szünet, de ha mást nem akkor otthon leírod.
Aztán a jegyzetelést pedig gyakorold és tanuld meg, mert egyetemen még inkább le fogsz maradni.
igenigen tudom mindig el kellett volna kérnem valaki füzetét tudom ezt elrontottam. de sokszor nem is tudtam hogy hiányzik valami, csak dogák előtt. úgy tűnik sokszor észre sem veszem amikor le kell írni valamit..
de igen, próbálok figyelni, mert ez így most elég szívás
Minden óra után kérd el egy olyan ember füzetét, aki mindent lejegyzetel és hasonlítsd össze a tiéddel.
De én azt tudom mondani, hogy ha a tanár csak mond valamit, nem is írja fel a táblára... Akkor is próbáld meg lejegyzetelni. Sok tanár annak a híve, hogy ami elhangzott, visszakérhető.
Feltéve, ha megengedi a tanár. De középiskolában nem minden tanár örül neki...
hát nálunk kb nem is ír a táblára.
köszi a tippeket, habár a felvevős lehet metszes lenne, de lehet majd megpróbálom, na meg minden óra után akkor megnézem valaki füzetét
jelen esetben viszont nem tudom, lehet elkérem valakitől a füzetét csak a leírásban említettek miatt bonyolult lenne, és én meg csak a füzetem, és a tankönyv képét tudom az "agyammal lefotózni", mert gondolom vizuális típus vagyok tanulásnál
Ezzel csak az a baj, hogyha a tanár engedélye nélkül történik, komoly következményei lehetnek.
De szerintem kérdezd meg, ha rábólint nyugodtan.
Milyen tantárgy?
Lehet a könyv nagyon hiányos, vannak rossz tankönyvek... Egyébként én gimiben sokszor felvettem a biológia órákat telefonnal, csak mert nehezen értettem meg elsőre és otthon ha visszahallgattam úgy könnyebb volt tanulni. Elindítottam a telefonomon a hangfelvétel gombot és betettem a padba, első padban ültem szal jól felvette. Aztán ha nem kellett kitöröltem, és nem mondtam el senkinek.
De igazából tényleg egyszerűbb ha elkéred valaki füzetét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!