Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen sokkal könnyebb volt barátnőt találni mikor még nem terjedt el a feminizmus? manapság már lehetetlen átlagos férfiként?
Figyelt kérdés
2023. okt. 20. 21:33
11/19 anonim válasza:
Miért a nőkre fogod hogy nem sikerül? Te tehetsz róla! Változtass magadon kívül-belül és majd learatod a babérokat.
12/19 anonim válasza:
Harmincas eveim elejen vagyok. Az elmult 10 partnerem atlageletkora 20 korul van, de koszi az aggodalmat. Érveid vannak a témában, vagy csak egy kis félresikerult szemelyeskedesre futotta?
13/19 anonim válasza:
"Hány évvel / évtizeddel ezelőtt volt ez az általad elképzelt ideális "régen", kérdező?"
A jobbagyfelszabaditas elott.
39F incel
15/19 A kérdező kommentje:
nem, a kérdező én vagyok
2023. okt. 21. 01:27
16/19 A kérdező kommentje:
és 50 éve még gyerekjáték volt a mostani helyzethez képest az ismerkedés
2023. okt. 21. 01:28
17/19 anonim válasza:
Ugy érted, már nem elég f*sszal a lábad kozott születni? Le is kell tenni valamit az asztalra? Igen! Igy van! Felhaborito
18/19 anonim válasza:
Mi számít régennek?
Én 15-20 évvel ezelőttről tudok nyilatkozni, közepes vagy átlag alatti srácoknak akkor nyögvenyelősen ment a csajozás.
Meg volt egy 20-30% akinek egy fűszálat nem kellett keresztbe tenni hogy mindig legyen barátnője.
19/19 anonim válasza:
Régebben, ha egy jó kis muffra vágytál, csak otthon hagytad az asszonyt és leugrottál valamelyik lebujba, ha elég meggyőzően játszottad a nagymenőt, egykettőre ott lógott a nyakadba egy észveszejtő cicababa! Ma meg itt ez a rohadt AIDS, meg az a rengeteg feminista ökörség amivel a csajok fejét tömik, mindenki mozgolódik, ki ezért, ki azért, rohangásznak mint a töketlen kutya. Bárcsak a szar mozogna bennem így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!