Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Irigylitek a nők társkeresési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irigylitek a nők társkeresési problémáit?

Figyelt kérdés

Regisztrálnak valahova. Jön 100 megkeresés és már csak válogatni kell. Ők még itt a gyakorin is naponta kapnak megkereséseket. Akár naponta lehetnek új jobbnál jobb pasikkal.

A férfiak 90%-a pedig örül ha jut nekik valaki.

tegnap 15:32
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
90%

Én nőként nem irigylem sem a saját, sem a férfi társkeresési problémákat, mert máshogy szar. Azzal nem vagyok kisegítve, hogy jönne 100 megkeresés, de abból a fele csak szexet akar, de hazudik, a maradékból meg van, aki másban hazudik, van, aki vállalhatatlan és sorolhatnám. Ill. az meg a legrosszabb, amikor kulturált visszautasításra kb. csak azzal nem fenyeget meg az illető férfiember, hogy anyámat megöli...

amúgy meg ez nettó kamu, hogy a férfiak 90%-a örül bárkinek... azért ott is megy a válogatás bőven... az meg nem érdem, hogy van ténylegesen olyan 15%, akinek szexre egy nőstény kecske is megfelelne, annyira igénytelen.

tegnap 15:36
 2/45 anonim ***** válasza:
85%
Igen, rengetegen írtak anno, hogy akár most át tudnának jönni jól megbszni. Tényleg nem volt gond párt találni. Ja de.
tegnap 15:43
 3/45 anonim ***** válasza:
78%
1. vagyok: ja igen, meg a másik... tényleg örülni kellene, vagy komolyan venni olyan megkeresést, ahol arra ír vki, hogy hú, de ismerkedne velem, mert írtam egy olyan megjegyzést, hogy nem várom el a mim. 600e nettós fizetést vagy hogy szeretek szoknyát hordani? Semmi mást nem tud rólam az illető, csak hogy nőnemű vagyok. Ez komolytalanság és igénytelenség.
tegnap 15:45
 4/45 anonim ***** válasza:
75%

Hurra, kapok 100 levelet a következő pasiktol:

Nős / baratnöje van

Csóró

Mamahotelben lakik

Incel

Bunkó

Nincs autója

És ezeknek az összes permutácioja, és / vagy - al!

tegnap 15:45
 5/45 anonim ***** válasza:
88%
Huha, 100 levél 95%: az ország túlfeléről, öregek, kapcsolatban élők, kövérek, tanulatlanok, dugni akarók, suttyók, beszélgetni képtelenek, és marad 1-2, akivel vagy közös összhang nincs, vagy később derül ki valamigond (hazudozós, bunkó, lusta, akármi)
tegnap 15:49
 6/45 anonim ***** válasza:
74%
Jobbnál jobb pasik. Mutasd már meg ez hol van, mert szép nőként sem találom őket
tegnap 15:50
 7/45 anonim ***** válasza:
89%
"Jobbnál jobb pasi" szerintük: megvan minden foga, fürdik, van munkája. Jó csaj: "Palvin Barbinál azér' szebb" :D.
tegnap 15:52
 8/45 A kérdező kommentje:

6

Itt is akár.

tegnap 15:57
 9/45 anonim ***** válasza:
78%

Csiribu csiribá mostantól a tiéd minden tapasztalatom!

Készülj spermaagyu degeneráltakra a degradáló fétiseikkel.

Készülj full hasznavehetetlen antiszociális felnőttekre, akik olyan régen nem beszéltek hús vér emberrel, hogy elfelejtették hogy mi az a kommunikáció, és az életük semmilyen szinten sincs rendben.

Készülj arra hogy időről időre labilis férfiak fantázikat írnak majd arról, hogy milyen szörnyűségek történjen veled, vagy épp a halálodat kívánják, mert mondtál valamit ami nem volt szimpi nekik.

Ez egy átok és most rád ragasztottam, használd egészséggel!

Cserébe mit kapok? Hogy nem írnak vissza a csajok? Megegyeztünk! Nincs visszatérítés.

tegnap 15:59
 10/45 anonim ***** válasza:
84%
Ahaaa. Érdemes megnézni a bűnelkövetési statisztikákat. Hogy mennyi nőt ér szóbeli bántalmazás, megalázás, megfélemlítés, fizikai bántalmazás, szexuális zaklatás, szexuális erőszak csak az első pár randin (kapcsolatról ne is beszéljünk most). Vagy hogy mennyi van, aki nem is marad életben a randi után.
tegnap 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!