Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irigylitek a nők társkeresési problémáit?
Regisztrálnak valahova. Jön 100 megkeresés és már csak válogatni kell. Ők még itt a gyakorin is naponta kapnak megkereséseket. Akár naponta lehetnek új jobbnál jobb pasikkal.
A férfiak 90%-a pedig örül ha jut nekik valaki.
Én nőként nem irigylem sem a saját, sem a férfi társkeresési problémákat, mert máshogy szar. Azzal nem vagyok kisegítve, hogy jönne 100 megkeresés, de abból a fele csak szexet akar, de hazudik, a maradékból meg van, aki másban hazudik, van, aki vállalhatatlan és sorolhatnám. Ill. az meg a legrosszabb, amikor kulturált visszautasításra kb. csak azzal nem fenyeget meg az illető férfiember, hogy anyámat megöli...
amúgy meg ez nettó kamu, hogy a férfiak 90%-a örül bárkinek... azért ott is megy a válogatás bőven... az meg nem érdem, hogy van ténylegesen olyan 15%, akinek szexre egy nőstény kecske is megfelelne, annyira igénytelen.
Hurra, kapok 100 levelet a következő pasiktol:
Nős / baratnöje van
Csóró
Mamahotelben lakik
Incel
Bunkó
Nincs autója
És ezeknek az összes permutácioja, és / vagy - al!
6
Itt is akár.
Csiribu csiribá mostantól a tiéd minden tapasztalatom!
Készülj spermaagyu degeneráltakra a degradáló fétiseikkel.
Készülj full hasznavehetetlen antiszociális felnőttekre, akik olyan régen nem beszéltek hús vér emberrel, hogy elfelejtették hogy mi az a kommunikáció, és az életük semmilyen szinten sincs rendben.
Készülj arra hogy időről időre labilis férfiak fantázikat írnak majd arról, hogy milyen szörnyűségek történjen veled, vagy épp a halálodat kívánják, mert mondtál valamit ami nem volt szimpi nekik.
Ez egy átok és most rád ragasztottam, használd egészséggel!
Cserébe mit kapok? Hogy nem írnak vissza a csajok? Megegyeztünk! Nincs visszatérítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!