Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan győzhető le a szereteth...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzhető le a szeretethiány? Hogyan lehet elrejteni társkeresés során a nagyfokú szeretetéhséget? Miért akar a többség kizárólag szexkapcsolatot a gyerekes nőkkel? Miért hiszi a többség azt, hogy másra nem vagyunk jók?

Figyelt kérdés

nov. 30. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a többség nem hiszi azt, hogy ez a generáció csak szexre jó. Vagy én a kisebbséghez tartozom.
nov. 30. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Tőled az előbb említett dolgok miatt menekülnek, nem (csak) a gyereked miatt. Előbb gyógyulj meg, mondjuk menj el pszichológushoz. Persze a te döntésed, évekig futhatod is még ugyan azokat a köröket.
dec. 1. 00:05
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Nem kell legyőzni, elnyomni, elrejteni. Ha mindketten szeretitek egymást, akkor egyszerűen be fog teljesedni ezen irányú vágyatok.

Én is voltam kapcsolatban gyerekes nővel, nem szexkapcsolat céljából. Próbáltam segíteni, ahol és ahogy csak tudtam. Érdekelt, hogy mi van vele/velük, mert szerettem őt is és a gyerekeit is.

Erre egyszer csak időt kért és közben megcsalt. Na?

Szóval szerintem inkább a gyerekes nők nagy része akar csak szexet.

dec. 1. 00:19
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
A szeretet nem jár alanyi jogon,azt ki kell érdemelni. Próbálj meg olyan emberré válni akit szeretni lehet. Csak a gyereked szeret téged feltétel nélkül,ez van. Ne kapálózz a szeretetért,mert attól nem lesz jobb neked, hogy egy szánalmas szeretetqrva leszel mások szemében. A férfiak többsége azért akar csak maximum szexkapcsolatot a kisgyerekes nőkkel mert semmi közük nincs nekik a te gyerekedhez,így nem is kell nekik a purdéval járó nyűg. Egy férfi számára evolúciós zsákutca,ha az erőforrásait nem a saját utódjára költi,hanem az ő pénzéből,energiájából más vérvonalát segíti fennmaradni. Ezen kívül nem túl hálás szerep az örök utolsóként szerepelni egy ilyen felállásban a férfinek,mert az biztos,hogy a gyerek lesz a középpontban mindig. Nem hiszi azt senki,hogy másra nem vagy jó a szexen kívül, én simán elhiszem neked,ha azt mondod hogy remekül tudsz főzni,meg hogy a lakást is tisztán tartod,de ez nem változtat azon a tényen hogy nem akarom más kölykét pénzelni,hogy aztán kamaszként majd a pofámba vágja minden vita során,hogy ne ugassak neki mert nem is vagyok az apja.
dec. 1. 05:26
 5/7 anonim ***** válasza:
20%

A 40-es, gyerekes nok mar jocskan a gajdeszba valok, vagyis mi ezen a meglepo? :)

Azok a ferfiak, akiket te akarsz, nem fognak beallni beta luzernek, mielott meg azt hiszed....

40F truecel

dec. 1. 05:36
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

Nem hiszik azt, hogy csak arra vagytok jók.

Egyszerűen nem akarnak többet, nem kell nekik egy gyerek is.

Ismerek én is egy kedves rendes, gyönyörű fiatalabb nőt, dolgozik de gyereke van....hiába egy tünemény...a gyerekeket alapból nem viselem el több órán át, pláne nem minden nap.

Így csak szexre kéne.

dec. 1. 06:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én gyerekes férfiként szintén gyerekes nővel keresnék komoly párkapcsolatot. De sajnos azt tapasztaltam, hogy ebben a korosztályban a nőknek már erre nincsen igénye. A többség minimális energiát sem tesz bele a minőségi, érdeklődő kommunikációba, pedig csak így lehetne megismerni egymást... És ez csak a jéghegy csúcsa. Várják a sült galambot, közben meg teljesíthetetlen elvárásaik vannak.

Valahol meg is értem, hogy azt a kevés szabadidőt ami egy egyedülálló anyának van nem randizgatással akarja tölteni a 66.-ik hülye pasassal.

Már nem tudom mi lenne a megoldás. Azt viszont tudom, hogy boldog gyereke csak boldog szülőnek lehet.

dec. 1. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!