Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzhető le a szeretethiány? Hogyan lehet elrejteni társkeresés során a nagyfokú szeretetéhséget? Miért akar a többség kizárólag szexkapcsolatot a gyerekes nőkkel? Miért hiszi a többség azt, hogy másra nem vagyunk jók?
Nem kell legyőzni, elnyomni, elrejteni. Ha mindketten szeretitek egymást, akkor egyszerűen be fog teljesedni ezen irányú vágyatok.
Én is voltam kapcsolatban gyerekes nővel, nem szexkapcsolat céljából. Próbáltam segíteni, ahol és ahogy csak tudtam. Érdekelt, hogy mi van vele/velük, mert szerettem őt is és a gyerekeit is.
Erre egyszer csak időt kért és közben megcsalt. Na?
Szóval szerintem inkább a gyerekes nők nagy része akar csak szexet.
A 40-es, gyerekes nok mar jocskan a gajdeszba valok, vagyis mi ezen a meglepo? :)
Azok a ferfiak, akiket te akarsz, nem fognak beallni beta luzernek, mielott meg azt hiszed....
40F truecel
Nem hiszik azt, hogy csak arra vagytok jók.
Egyszerűen nem akarnak többet, nem kell nekik egy gyerek is.
Ismerek én is egy kedves rendes, gyönyörű fiatalabb nőt, dolgozik de gyereke van....hiába egy tünemény...a gyerekeket alapból nem viselem el több órán át, pláne nem minden nap.
Így csak szexre kéne.
Én gyerekes férfiként szintén gyerekes nővel keresnék komoly párkapcsolatot. De sajnos azt tapasztaltam, hogy ebben a korosztályban a nőknek már erre nincsen igénye. A többség minimális energiát sem tesz bele a minőségi, érdeklődő kommunikációba, pedig csak így lehetne megismerni egymást... És ez csak a jéghegy csúcsa. Várják a sült galambot, közben meg teljesíthetetlen elvárásaik vannak.
Valahol meg is értem, hogy azt a kevés szabadidőt ami egy egyedülálló anyának van nem randizgatással akarja tölteni a 66.-ik hülye pasassal.
Már nem tudom mi lenne a megoldás. Azt viszont tudom, hogy boldog gyereke csak boldog szülőnek lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!