Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretethiány párkapcsolat kezdés.Mit tennétek,tanácsolnátok?
Voltam szeretethiányossal. Általában jó sokáig egyoldalú a dolog, utána bukik ki, hogy nem szeret igazán. Ez egy nem józan állapot, én csak adok, a másik meg csak fogyaszt.
Nem mennék bele. Az ilyen kapcsolatok mindig így indulnak, az egyik egy vigasztaló, és sokkal többet ad. Mire a másik "meggyógyul", addigra derül ki, hogy tudja-e szeretni... sokszor pedig nem.
Ebben az esetben:
szeretethiányos= az extől várja a szeretetet, nem feltétlenül tőled
Férfiak nagyon ott tudnak lenni sajnálni, és szeretni, és általában az ilyen nőknek ez a régi toxikus barátaitól esne jól, nem egy jószívű normálistól.
Szerintem jók a felvetéseid. De jobb lenne egy normális nőt keresned, nem egy ilyet, aki csak megbolondít, körbeugrálnád, de ahogy jóllakott letojna. Majd ha ő ostromol, meg veled akar lenni, akkor elhiszem, hogy szeret, de itt most csak lelki szemetesládának fog használni, mert még mindig az exe akivel összejön. Nem húz határt, ő is tehet arról, hogy hagyja magát, sőt visszamegy ebbe.
Én nem érezném magam biztonságban egy ilyen mellett. Ha egy kapcsolatban valami rögeszméje bekapcsol, és nem tudod kihúzni, akkor csak szenvedni fogsz vele.
Hasonló törött lelkű szeretethiányos voltam a zavaró exszel. 10 éve a vigasztalóval boldogan élünk. Csak hogy legyen pozitív példa is.
De a férjem előttem befürdött egy csajjal hasonló módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!