Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretethiány párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretethiány párkapcsolat kezdés.Mit tennétek,tanácsolnátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy lány aki nagyon tetszik nekem de eléggé szeretethiányos és egy kissé bizonytalan vagyok hogy bele merjek-e vágni egy ilyen kapcsolatba. Nekem nincsenek ilyen problémáim de nem tudom hogy ha összejönnék egy ilyen lánnyal akkor a szeretet milyen formába lenne jelen. Tudom hogy nem nekem kell rajta segítenem nem is ez a célom vele mert tényleg nagyon kedvelem de én tudok igaz szeretetet adni neki ami nemtudom hogy elég-e. Ami még fontos hogy összejött az exével és egy olyan kapcsolatban van vele amit nem is szeret(ő mondta).Egész életébe toxikus kapcsolatokban volt és normális meg egy sem volt neki. Neki is bejövök ezt elég sokmindenből leszűrtem és ez fordítva is így van amint már említettem. Köszönöm előre is a normális válaszokat.

2023. júl. 27. 03:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Voltam szeretethiányossal. Általában jó sokáig egyoldalú a dolog, utána bukik ki, hogy nem szeret igazán. Ez egy nem józan állapot, én csak adok, a másik meg csak fogyaszt.

Nem mennék bele. Az ilyen kapcsolatok mindig így indulnak, az egyik egy vigasztaló, és sokkal többet ad. Mire a másik "meggyógyul", addigra derül ki, hogy tudja-e szeretni... sokszor pedig nem.

Ebben az esetben:

szeretethiányos= az extől várja a szeretetet, nem feltétlenül tőled

Férfiak nagyon ott tudnak lenni sajnálni, és szeretni, és általában az ilyen nőknek ez a régi toxikus barátaitól esne jól, nem egy jószívű normálistól.

Szerintem jók a felvetéseid. De jobb lenne egy normális nőt keresned, nem egy ilyet, aki csak megbolondít, körbeugrálnád, de ahogy jóllakott letojna. Majd ha ő ostromol, meg veled akar lenni, akkor elhiszem, hogy szeret, de itt most csak lelki szemetesládának fog használni, mert még mindig az exe akivel összejön. Nem húz határt, ő is tehet arról, hogy hagyja magát, sőt visszamegy ebbe.

Én nem érezném magam biztonságban egy ilyen mellett. Ha egy kapcsolatban valami rögeszméje bekapcsol, és nem tudod kihúzni, akkor csak szenvedni fogsz vele.

2023. júl. 27. 08:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Neked is valasztasod. En mindig nemet mondtam az ilyenekre, nem bantam meg. A parkapcsolati alkalmassag nem attol fugg, hogy hajlando-e osszejonni veled, hanem attol, hogy alapveto dolgokat felnott modon tud kezelni. Aki egy toxikus kapcsolatban vergodik, az szamomra off. Neki szuperhosokre van szuksege, akik vegtelen turelemmel, odaadassal egy durvan egyoldalu kapcsolatot tartanak fenn. En viszont ragaszkodom az egyenrangu partnerral valo kolcsonos kapcsolatepitesre.
2023. júl. 27. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Hasonló törött lelkű szeretethiányos voltam a zavaró exszel. 10 éve a vigasztalóval boldogan élünk. Csak hogy legyen pozitív példa is.

De a férjem előttem befürdött egy csajjal hasonló módon.

2023. júl. 27. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!