Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki elhízott férfi az mondjon le arról hogy számára vonzó nőkkel akarjon szexelgetni vagy párkapcsolatot ?
Mindig azt tanácsolják
1, vizsgáltassam ki magam és fogyjak le 60 -70 kgra (181 cm vagyok)
2, Ha az egyes pontra nem vagyok hajlandó vagy nem sikerül, akkor meg egy nálam idősebb és egyátalán nem vonzó igazán tehén típusú nőknél próbálkozzak
De a 2. Pontban levő nővel 1000% hogy szexre alkalmatlan lennék a szexuális vonzalom hiánya miatt.
Akkor fogyjál le! Én is lefogytam!
Esetedben a 80-85kg is megfelelőnek mondható lenne.
Hány kiló vagy most? Milyen diétával próbálkoztál?
Mert mit szeretnél?
Az nem jut eszedbe, hogy a neked tetsző nő pont úgy viszonyul a dagadt testedhez, mint ahogy te az általad marha kedves stílusban leírt nőkéhez?
Gusztustalan vagy, egy olyan nő, aki ad magára, soha nem fog leállni veled, mert hányingert kap a testedtől, amin alakítani ráadásul nem vagy hajlandó.
Nem kell lemondani örökre, csak addig míg le nem fogysz.
Ha nem egészségügyi okok miatt híztál el és nem tudsz lefogyni, akkor minden más csak KIFOGÁS!
24 órából áll egy nap, áldozz rá csak 30 percet és a semminél többet tettél. Hagyjál ki egy sorozatot vagy fél óra telefont vagy játékot.
8-asnál a pont! Az addig oké, hogy neked vonzó egy nő, de neki te nem leszel az. Ha ez neked nem felel meg, akkor tegyél érte, vagy fogadd el, hogy te sem vagy vonzó, ezért neked sem lesz vonzó nőd. Ennyi.
Itt mindig abból jön a konfliktus, hogy az ember akar valamit, úgy, hogy közben ő semmit nem szeretne érte tenni. A világ sajnos nem így működik. De ehhez fel kéne nőni, hogy az ember lássa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!