Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet,hogy egész életemben egyedül maradok?
24 éves nő vagyok,és soha nem volt semmilyen kapcsolatom.
A csókig sem jutottam el,nem is érdeklődtek irántam soha komolyabban.
Általában nehezen is teremtek kapcsolatot,nincsenek barátaim,így az azon keresztüli ismerkedés sem opció.
Kisvárosban is élek,messze a fővárostól,így ez sem növeli az esélyeimet.
Ráadásul a szexet sem igénylem szinte egyáltalán...a korombeliek többsége meg már esküszik,családot alapít...van ilyen,hogy valaki a szó szoros értelemben egyedül marad örökre? 24/N
Biztos nőként találnál párt magadnak. Lehet h ott helyben nem, de ha van rá igényed akkor menni kell a nagy város felé. Ha nincs rá igényed akkor nagyon valószínű h egyedül maradsz.
Az se baj ha nincs igényed a szexre, én se nagyon, nagyon ügyes kezem van 😅😅 De azért hiányzik az ölelés a puszik, a mély beszélgetések, kézfogás stb.
Sajnos én is magamnak való vagyok, nehezen is ismerkedem.
Ha úgy érzed, a külsődön kell változtatnod, akkor pedig hajrá, csak akarás kérdése.
Nem fogsz egyedül maradni. Mindenkinek megvan a párja a világon és mindenki a saját ideje szerint éli le az életét. Lehet, hogy az a valaki, akit a sors neked szánt a mai napon belép az életedbe. Előbb vagy utóbb eljön a te időd is.
Tarts ki sorstársam!
- Hát neked meg mi? Tojás?
- Tulajdonképpen kapilláris.
- Te már EU-konform.
Csak akkor ha:
- maradsz a kicsike városban és nem mész sehová
- ebben a kicsi városban fogsz dolgozni is
- rá sem nézel férfiakra és valóban abszolút nem fog érdekelni soha a szex, ez látszódni fog és taszító leszel
- ha nem mész fel társkeresőre sem
- és ha mindezek mellett dagadt vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!