Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érezhetném jól magam egyedül?
1 éve vagyok egyedül, de nagyon érzem a magányt! 39 éves nő vagyok, 3 gyermekem van, de még is magányosnak érzem magam! Barátaim nincsenek, nem járok el sehová, próbáltam párt keresni, de mind kudarcba fulladt...
Vágyom egy igazi társra, aki elfogad de ég,re inkább azt érzem hogy egyedül fogok maradni...
Edzés esetleg? Nyelv tanulás, külföldi konyha főzőtanfolyam? (Francia, japán, stb.)
Kertészkedés? Ezek mind kikapcsolnának. :)
Bocsi, én férfiként szolnék hozzá.
Én is adnék egy szavazatot a biciklizésre és nagyon jól ki tud kapcsolni még az úszás.
Közben lehet megismersz valakit :)
Nézd, 40 közeli többgyerekes anyaként nehéz. Amúgy így is szerintem könnyen találnál pasit, csak ugye nem mindegy, hogy milyet. Nálad valószínűleg csak idősebbet és rondábbat, valószínűleg szintén több gyerekkel. Szexre persze találnál csúcs közeli pasit is, ha jól tartod magad, de ő holnap este már más mellett feküdne. Sajnos ez az igazság.
Járj társaságba, pl. táncolni. Ilyen helyeken sok hozzád hasonló van. Nő és férfi is.
#5-össel egyet értek.
Halvány az esély arra, hogy úgymond jó pasit találj egyedülállót gyerektelent, aki jól is néz ki, aki veled is marad
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!