Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinek 25 éves koráig még nem volt stabil és hosszabb párkapcsolata, akkor mik a kilátások a jövőre nézve, átlagosan?

Figyelt kérdés

Az egyik kapcsolatnak például azért lett vége, mert a nő észrevette, hogy a srác szülei nem megfelelőek nagyszülőnek (anyós kattos, alkesz, stb.)

Az egyik kapcsolat megcsalás miatt(a csaj félrek*rt, csak a srác pénzére utazott)

Meg volt még egy-két ilyen, de ott is hamar eldőlt hogy nem klappolnak a dolgok.

2023. júl. 24. 00:36
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez azt jelenti, hogy a férfi csúnya, tehát a későbbiekben sincs oka nagy reményekre, hacsak nem lesz kőgazdag.
2023. júl. 24. 07:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokféle forgatókönyv elképzelhető.
2023. júl. 24. 10:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg egészen az idősek otthonáig szingli lesz. Majd ott bent egy nénivel megtalálja a szex mentes szerelmet.
2023. júl. 24. 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Átlagolni egy ilyen opciónál ami nem átlagos elég nehéz. Nekem van ismerősöm akinek (legalábbis külvilág felé mutatott) komoly kapcsolata nem volt, majd talált egy számára passzoló nőt, és pár éven belül házasság, 2 gyerek, és azóta is jól elvannak.(Már 40 körül járnak.)

Nekem sem volt hosszabb párkapcsolatom, abból az egyszerű okból, hogy nem is akartam. Jól el evickéltem több éves barátság extrákkal kapcsolatokkal, és egyáltalán nincs ingerenciám arra, hogy mindenképp kell valaki aki otthon vár, vagy gyereket akarnék. Persze nem zárkózok el semmitől, így ha szerelem első látásra belémcsapna nem állnék a dolog útjába, de ilyen még nem történt meg. Ismerkedéskor sokszor nagyon nyilvánvaló, hogy csak valakit akar a nő maga mellé, mert nem akar pár hónapnál tovább egyedül maradni, én meg az ilyen "kapcsolatokra" nem vagyok vevő. 33/F

2023. júl. 24. 10:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs egy kis esze, akkor hamar lesz egy nő aki terhes lesz védekezés mellett, aztán elveszi, pár éven belül válás és fizetheti a gyerektartást.
2023. júl. 24. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Bármikor megtörténhet bármi, nekem pl úgy 15 évvel idősebben, munkahelyen. Soha nem tudhatod előre, én sem számítottam rá, aztán egyik nap kellett mellém egy ember a gépre, a főnököm választotta. Odamondtam neki halkan, hogy okosan, jobbat nem is tehetett volna :)
2023. júl. 25. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!