Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 25 éves férfiak hány százalékának nem volt még párkapcsolata?
Ez ugyan amerikai viszonyokat vizsgál és jópár éves cikk, de:
"Egy 2009-es amerikai felmérés szerint közel egymillió 25-45 éves férfinak és 800 ezer hasonló korú nőnek nem volt még soha az életében szexuális élménye.
Egy szintén amerikai, de hosszabb távú kutatás a 90-es évek óta vizsgálta közel 3000 amerikai szexuális életét. Végül a kutatók arra jutottak, hogy a résztvevők 3 százaléka még a 30-as évei kezdetén is szűz volt."
Ami nem elhanyagolható szám, de pl. itt a gyakorin sok az incel vagy az önmagát incelnek kiadó troll, ezért úgy tűnhet, hogy sokkal több a szerencsétlen örökszűz, mint a valóságban.
Japánban ez a szám 40% a 18-35 évesek között. Mármint akinek SEMMILYEN szexuális kapcsolata nem volt még. Nyilván ez egy szélső érték szóval valahol alatta lehet nálunk, de mindenképpen emelkedő a tendencia.
Én azt tippelném, hogy a 25 év alatti fiúk kb. 50-60%-nak nem volt még KOMOLY kapcsolata, és nagyjából 25-35%-uk lehet szűz, a nőknél ezek az értékek valamivel alcsonyabbak.
De ez csak tipp.
Biztos vagyok benne, hogy nincs 25%. Csak az incelek próbálják beállítani, hogy mennyi férfi szingli a nők irreális elvárásai miatt.
Belegondolok: már gimiben is a 16 fiúból csak 3-nak nem volt soha barátnője. Ez 18%, de utána még van 7 év, szóval lehet csak 6 vagy 12% lesz az arány ha az én NEMREPREZENTATíV példámat nézzük.
De ez a 3 fiú meg is érdemelte, hogy nem volt barátnője. Az egyik legalább 150 kiló volt és folyamatos dühkitörésekkel küzdött, rendszeresen verte a padtársát pitiáner dolgok miatt.
A padtárs volt a másik szingli. Ő egy 150 centis, kb. 40 kilós fiú volt, nagyon előnytelen hajjal, lógós ruhákkal és kancsal is volt szegényke. De a bűne nem a külseje, hanem az, hogy az osztály szépeire pályázott mindig és meg volt sértődve, hogy a szépségkirálynő elutasítja őt.
Azért ha beszélni akarunk szintekről, meg minden hülyeségről, legyünk reálisak: egy 10/9-es csaj nem fog kezdeni egy 10/2-es pasival.
A harmadik csávó szimplán csak magának való volt, szerintem soha nem is akar majd barátnőt.
5. Ez, ahogy fogalmazol.. tipikus Incel hozzáállás.
"Nem érdemelte meg, mert.." NEM te döntöd el. Nem vagy te sem Isten sem egy szexual pszichológus. Maradj csöndben és törődj a magad dolgával.
Férfiak között 20-25% lehet, nőknél ez nyilván jóval kevesebb..
Gimis osztályomból a 16 fiúból van 3, akiről nem tudom, hogy volt-e valaha barátnője, a többinek volt. (Jelenleg 21-22 évesek vagyunk) Ez egy kocka osztály volt amúgy.
Egyetemen (matematikus szak, 21-22 éves koroszty) a fiúk 30%-nak találkoztam a barátnőjével. És még ennyiről tudom, hogy van/volt neki, ha nem is hosszabban. Vagy amúgy jó parti és lenne neki, ha akarna.
Szerintem ha az ennyire kockák/fura srácoknak (amúgy imádom őket, nekem is kocka pasim van) ilyen arányban van párjuk (25 éves kor előtt évekkel), olyan max 12%-ra mondanám azt, hogy 22 évesen nem volt soha és 5-8%-ot tippelnék a 25 éves korosztálynak.
6-os: Miről beszélsz?
Baszki, az egyik srác agyonverné a barátnőjét ha olyanja van. A másik meg szürreális elvárásokat támaszt nők felé ahhoz képest ő mit tud adni.
8. És te döntöd el, ki mennyit ér?
Kinek képzeled magad? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!