Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire igaz, hogy azok a lányok, akik szépek és családcentrikusak is elkelnek kb 25 éves korukig?
Igazából ezt már több helyről hallottam, legtöbbször nyilván olyan harmincas férfiaktól, akik még mindig a párkeresés fázisában vannak és kritizálják a még piacon lévő nőket. Viszont, ha jobban meggondolom van benne valami, mert a csendesebb, szolidabb, szép lányok általában hosszabtávú kapcsolatokat alakítottak ki már suliban is, amikor a legtöbben még 1-2 hónap után váltogatják a partnereket vagy buliban kavarnak mindenkivel.
Aztán nyilván egyetemi évek alatt, ha kialakul egy stabil, perspektivikus kapcsolat, akkor 25 éves kor körül már reálisan jöhet a házasság. Aztán az persze nem kizárható, hogy 10 év múlva nem üt be egy válás vagy valami házassági krízis, erre nyilván nincs garancia, de mégis a fiatal éveket valakivel leélni már egy teljesítmény.
Mondjuk sok oka lehet annak, ha valaki még 30 fölött is a párját keresi, lehet persze csak nem a megfelelő közegben mozog, nincs szerencséje, de a szép lányoknál szerintem elképzelhetetlen, hogy ne próbálkozzanak, még az átlagosoknál is bőven. Tehát ahány ember, annyi történet, de talán vannak általános társadalmi "best practice"-ek és szerintem az is nagyon fontos kinek milyen szülői mintája volt, mennyire erős a kötődés benne egy stabil partnerhez, ez meg független attól ki mennyire szép.
"Ügy beszélsz a szép lányokról mintha akarat nélküli tárgyak lennének, akiket megvesz valaki a lejáratuk előtt."
Ez itt nagyon igaz a legtöbbre. A "nőt kapni" kifejezésből is látszik, hogy a nő akarata ki van véve az egyenletből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!