Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél , ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél , ha kiderülne a lányról, akivel ismerkedsz hogy már 11 pasival volt együtt ? még nincs 25 éves.

Figyelt kérdés
alapjáraton egy elég kedves, barátságos, életrevaló csaj. olyan kis szerénynek tünt, nem is gondoltam volna rola. most viszont hogy ezek az informaciok eljutottak hozzam, idencsak tud zavarni. engedjem el, mert semmi kozom hozza? vagy inkabb hagyjam a francba ?
2022. szept. 4. 23:43
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
93%
Mármint, párkapcsolatban?
2022. szept. 4. 23:45
 2/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt neked kell eldönteni. Ennél a témànàl mindenkinél más a lélektani határ..
2022. szept. 4. 23:47
 3/60 anonim ***** válasza:
27%

Ma már ez nemhogy soknak, de kevésnek számít. Sajnos ez van, másnál még rosszabb számok vannak.

Ha azt gondolod veled fogja leélni az életét, akkor még mindig nem nőttél fel.

2022. szept. 4. 23:53
 4/60 anonim ***** válasza:
84%
Ha 16 éves korától számolunk, az évente alig több, mint 1 pasi. Mi a kérdés?
2022. szept. 4. 23:59
 5/60 anonim ***** válasza:
72%
Bár nőként válaszolok, normál esetben ez zavarná a többséget, de ha ezt leszámítva minden klappol és nem qr félre, akkor feleslegesen rugózol rajta.
2022. szept. 5. 00:04
 6/60 anonim ***** válasza:
90%

Engem egyáltalán nem zavar, nem barlangban lakom és én is csajoztam eleget.

Annak viszont felesleges leállni a lánnyal, akit ez ennyire foglalkoztat és zavar. Nem kell semmibe beletörődni, meg elengedni, ha alapból nem zavarna, akkor lenne jó a kapcsolat.

A lányt nyilván nem zavarja és mit kezdjen azzal, hogy téged igen? Biztos jól érezte magát és nem a problémázásodat akarja hallgatni ezzel kapcsolatban.

2022. szept. 5. 00:08
 7/60 anonim ***** válasza:
20%

11 × 15 = 165 centi különböző fasz járt benne

az már majdnem akkora fasz, mint én

2022. szept. 5. 00:21
 8/60 anonim ***** válasza:
86%

Nekem 30 évesen 10 volt.

De mindenki más. Most ha 15 éves korától él némi életet (mai világba simán) akkor évente kb 2 férfival volt.

Neked kell tudni h nem rugóznál e ezen.

2022. szept. 5. 00:22
 9/60 A kérdező kommentje:
18 éves korátol él nemi életet, nagyjabol akkor egymas utan jottek a pasik.
2022. szept. 5. 00:34
 10/60 anonim ***** válasza:
94%
Semmit, azoknak az embereknek a száma érdekel, akiket megcsalt vagy átbaszott. Az szépen bemutatja a jellemét mindenkinek.
2022. szept. 5. 00:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!