Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél , ha kiderülne a lányról, akivel ismerkedsz hogy már 11 pasival volt együtt ? még nincs 25 éves.
50es, szövegértési nehézségeid vannak? Ilyet sehol sem írt!
Még jó, hogy képesek, csak nem mindegy, kivel vannak. A legtöbb béna(lusta, önző) férfival, akik nem izgatják legalább 10-15 percig a csiklójukat a nekik tetsző módon, a nők nagy része nem él át orgazmust..A nők nagy része nem él át orgazmust, és hazudik róla külső-belső nyomás hatására még a hozzá közel állóaknak is, mert ezt várják tőlü(n)k. Nekünk nehezebb orgazmust okozni, az is igaz.. Kivéve annak a pár mázlistának, akinek elég nagy a csiklója ahhoz, hogy a hüvely belső falán át is ingerelhető legyen reszelésnél. Őket tökre irigylem, úgy tudnak szexelni, mint a férfiak.
Olyan sosincs, hogy nincs kedve orgazmushoz, de szexelni van. Aki így gondolja(elhiszi), az nem ért a szexhez(sem a nőkhöz), hazudik neki a párja az ő öröméért. Vagy az eddigi orgazmusokat színlelte, vagy az orgazmus nélküli szex élvezetét.
A nők nagy részének szr a szexuális élete, magának és másoknak is hazudik róla.. 99% az nyilván túlzás, de szerintem 70%nál többre tehető, aki már színlelt orgazmust, és kb a nők fele rendszeresen színleli. Nekem minden ismerősöm színlelt már, (30as vagyok, szóval volt időm elég ismerőst gyűjteni), és egy részüknek nem szokott a párjával lenni, de meg vannak róla győződve, hogy az "nem fontos". Egy darabig én is ilyen voltam, egymást hülyítjük.. Sokszor még anoniman is, én is leírtam itt 10 éve, hogy csak a szerelem számít, és milyen jó érzés a lelki egyesülés, mikor bennem van a párom... Csak amikor nem szerelmes az ember, akkor tűnik fel, hogy nem az igazi az orgazmus nélküli szex, csak megtűröm a dolgot, hogy a másiknak jó legyen, és esélyt adok magamnak/magunknak, hogy működjön legközelebb. Dugd az ujjad a fenekedbe, pont azt érezzük mi együttléteknél, hogy valami kitölt, de amúgy ez közel sem olyan, mint egy csiklóizgatás. Ha lelkileg jó is, testileg nem nyújt élvezetet. Pedig tökre számít, főleg mióta voltam olyannal, akit amúgy nem szerettem, de orgazmust okozott.. hú:) Hasonló, nem olyan jó, mint a szerelem, de azért megközelíti.
99%? Azt hittem csak túlzol. Ez biztosan nem így van, még az én ismeretségi körömben is van, akit a párja fél órákat nyal, hogy elmenjen, de a pasi erre gerjed, akkor is csinálná, ha nem akarná. Illetve van ismerős, aki spriccel, de szégyelli, ő sima behatolástól "spriccelősen" élvez el(a mázlista, de azt mondja sosem tudja, mikor "jön az érzés" és maszturbálásnál nem spriccel, akkor meg érzi, mikor közelít..). Illetve van nimfó ismerős is, aki elmegy sima reszelésnél, és napi 2-3x akarja csinálni, mert élvezi, testi élvezetet(is) jelent neki, ő pl elmegy ujjazásnál(is).
Teljesen megértem, hogy a nők nagy részénél így van, de azért ellenpéldát is tudok. Ők nem hiszem, hogy hazudnának, mert belepirulnak ciki dolgot társítva hozzá, illetve van, aki nem nagyon áll le a szexszel, más meg felvág a párjával, hogy a titok a jó orálban van, beismerve, hogy a szex reszelős része neki sem túl jó, de orálnál rendben van.
Szóval olyan 70-80% lehet az a 99, aki nem megy el szex közben, a 99 az nagyon túl van becsülve. Én egyébként arra tippelnék, hogy akinek kívülről "alig" van csiklója(és nem a hájtól nem látszik), annak belül lehet a nagyobbik része a csiklónak, és ők jobban elmennek. Persze ez lehet csak az ismerőseim miatt gondolom, nekik "babapuncijuk van" és fujjognak a normálisra, akinek meg normálisan átlagos, ők kevésbé tudnak elmenni szexnél. De ez egyéni megfigyelés.. egy időben nagyon rá voltam állva a témára.
55.
Nem, ezt meghagyom inkább a kérdezőnek, hacsak nem hagyta magát lebeszélni róla menet közben. Magamnak inkább megpróbálom megkeresni azt a valakit a maradék egy százalékból, aki talán mégis képes együtt is élvezni.
Az eredeti kérdésre: egyébként 11 pasi 25 évesen nem is sok. Ha átmész a szexrovatba itt, nem egy nő van, akinek saját bevallása szerint ez a szám egyetlen swinger este összejön.
(Nyilván ez közben nekik sem öröm egyáltalán, az isten tudja, miért csinálják... ok, tudom, nem is ez volt a kérdés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!