Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 évesen csak örömlányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen csak örömlányokkal voltam együtt ez mennyire okoz gondot egy nőnek?

Figyelt kérdés
Utóbbi pár évben nem voltam már , de előtte sokat jártam , nem számoltam de 30-40 lánynál biztos voltam
2022. júl. 1. 21:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%

Ahogy olvastam itt a gyk-n a véleményüket erről, ha jót akarsz magadnak, soha be ne valld a partnerednek, hogy voltál örömlánnyal.

Mondd azt, hogy korábban egyéjszakás kalandjaid voltak.

2022. júl. 1. 21:47
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt inkább ne mondjad a leendő barátnődnek. Esetek nagy többségében zavarja a nőket és lenézik az ilyen férfiakat, sőt még azt is aki mondjuk egyszer volt, a te eseted felérne egy infarktussal 😁
2022. júl. 1. 21:59
 3/19 anonim ***** válasza:
74%
1 alkalom is bőven elég hozzá, hogy ne akarjanak veled tovább ismerkedni
2022. júl. 1. 22:20
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt inkább ne reklámozd, és ha nem akarsz a leendő barátnődnek valamilyen betegséget vagy fertőzést átadni, menj el szűrésre!

A prostiknak sok vendége van.

2022. júl. 1. 22:20
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elmondani és nincs probléma.
2022. júl. 1. 22:27
 6/19 A kérdező kommentje:

Egy nő aki buli után összefekszik idegenekkel az mennyivel jobb? Vagy inkább rosszabb mivel nem védekezik?!

2022. júl. 1. 22:28
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
#6: hát akkor keress magadnak ilyen buli után idegenekkel összefekvős nőt, és probléma megoldva.
2022. júl. 1. 22:45
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

Egy prosti nagyságrenddel több partnerrel van együtt, mint egy lány aki hétvégi bulizás alkalmával dug pár pasival.

Nem mondom hogy ők biztos teljesen egészségesek, és nem terjeszhetnek semmit, de egy prosti jóval több pasit bevállal mint azt te gondolnád.

Minél több ember fordul meg benne, annál nagyobb az esély a betegségekre.

A HPV pl nagyon gyakori, ami férfiakon legtöbbször tünetmentes, amit aztán átadnak a nőnek, aki járhat kezelésekre hónapokon keresztül.

2022. júl. 1. 22:47
 9/19 anonim ***** válasza:
31%

Egy nőnek ez valójában ugyan a legkevésbé sem okozna gondot, de a női természetből fakadóan náluk a férfi aki bevallottan prostizott az életében az kizárt mint társ.

Okát ne firtasd, egyszerűen áthidalható probléma. Soha a büdös életben nem szabad említeni senkinek hogy te láttál már prostit! És ennyi a probléma megoldása, soha nem tudhatják meg mert véged (mint férfi) ha megtudják

2022. júl. 1. 22:51
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtudják hogy nem voltál megfelelő amúgy a nőknek. Azaz prostizni jártál hogy pénzért foglalkozzanak veled, onnantól nem fogsz kelleni senkinek!
2022. júl. 1. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!