Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elmondjam ismerkedés során,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam ismerkedés során, hogy 30 évesen még nem volt barátnőm és csak prostikkal voltam együtt?

Figyelt kérdés

Pár éve már nem járok prostikhoz , viszont ha ugye elmondom, hogy nem volt barátnőm akkor gondolhatja, hogy szűz vagyok viszont voltam prostikkal jó sokkal régen , de ez is nyilván olyan téma ami nem tetszik csajoknak, lehet 1 éjszakás kalandokat mondjak inkább?

Azt, hogy nem volt még kapcsolat azt nem tudom eltitkolni mivel ha komolyabbra fordul a dolog és találkozik mondjuk családommal, stb akkor úgy is idővel kiderülne hogy ő az első

2022. jún. 5. 17:49
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Előbb kezdj el randizni, majd aggódj utána ezen, addig minek.
2022. jún. 5. 17:50
 2/36 anonim ***** válasza:
0%
Mondd, de hát már mindegy. Ha megtudja, lelép, ha hazudsz... mondjuk aki prostizik, annak már a hazugság nem nagy dolog.
2022. jún. 5. 17:51
 3/36 anonim ***** válasza:
21%
Kamuzz be egy-két párkapcsolatot, mivel a mai nők már mind felszínesek és nem járnának olyan 30 éves férfival, akinek még nem volt párkapcsolata.
2022. jún. 5. 17:55
 4/36 A kérdező kommentje:
Miért ekkora bűn a prostizás? Mi különbség van aközött, hogy egy buliban egy részeg nőt megfektet valaki? Ráadásul nem is feltétlen védekeznek
 5/36 anonim ***** válasza:
86%
Én járnék 30 feletti szűzzel, de prostizóssal nem.
 6/36 anonim ***** válasza:
88%

Egy részeg nőt? Miért kell részegnek lennie? Ugye nem megint nemi erőszakra célzol?

A kölcsönös szex nem baj. Amikor a nő testét kibéreled, hogy használgasd, és nem érdekel, mit akar, az kuurva nagy red flag.

2022. jún. 5. 17:56
 7/36 anonim ***** válasza:
0%

eszedbe ne jusson elmondani

ez úgy fog esni a nőnek, mint neked, ha ő elmondaná, hogy hány férfival volt valójában XD

2022. jún. 5. 17:58
 8/36 A kérdező kommentje:

Mert általában egy buliban amikor hajnalban átmennek egymáshoz akkor nem éppen józanok az emberek. Nyilván van kivétel, de legtöbb esetben erősen ittasak

2022. jún. 5. 17:58
 9/36 A kérdező kommentje:
De én lakásos prostikról beszélek nem az ilyen útszélikről , ezek maguktól választják ezt a szakmát ugyanolyan munka mint a fodrász vagy akármi csak jobban keresnek vele , mindegyik azt vállal amit akar , illetve meg is válogatják vendégeket mert legtöbb romákat nem vállal, bizonyos életkor között fogad csak vendéget, stb
2022. jún. 5. 18:00
 10/36 anonim ***** válasza:
78%
És csak ez a két variáció van? Prostik vagy részeg egyéjszakások?
2022. jún. 5. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!