Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Multinál dolgozó unalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Multinál dolgozó unalmas életet élő szója-fiúként lehet barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
Igazából nagyon unalmas életet élek, unalmas a munkám. Kerülöm a konfliktusokat.

2022. jún. 2. 11:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a szója-fiú?
2022. jún. 2. 11:09
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha az alkoholista, agresszív férfiaknak is megy, akkor neked is.
2022. jún. 2. 11:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk attól, hogy a munkád unalmas még nem feltétlenül kellene az egész életednek annak lennie. Bent vagy mondjuk 8 órát, utána még rengeteg időd lenne érdekes dolgokat csinálni. Ezt a szója-fiú kifejezést meg én sem tudom értelmezni. Ez a vegán, egészséges életmódot élő, csak minden mentes dolgokat evőt jelenti?
2022. jún. 2. 11:17
 4/12 anonim ***** válasza:
24%
Szója fiú helyett legyél alpha male! Egyből tetszeni fogsz a csajszikáknak... ;)
2022. jún. 2. 11:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezek milyen kérdések már. Annyira sztereotíp leírás, hogy tuti kitalált az egész.

Amúgy felnőtt ember vagy, találj ki valamit. Biztosan vannak haverjaid, menjetek bulizni.

2022. jún. 2. 11:24
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Ez ilyen egyszerű melós kézírás
2022. jún. 2. 11:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

1-es: angol szlengben"soy boy", de nem szokták átfordítani magyarra...

Olyan férfi aki nem túl férfias, érzékeny, tutyimutyi, könnyen behódoló, 0 akarattal rendelkező semmilyen alak. Mint a másmnaposokban a fogorvos gyerek kb. az a szint.

2022. jún. 2. 11:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyi az önbecsülésed mint amennyi átjön, akkor sehogy. De ez nem a munkahelyen múlik
2022. jún. 2. 11:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az agresszív férfiakra mindig lesz kereslet a nők egy bizonyos rétegétől. A szójafiúk maximum legjobb fiúbarátnak jók, akikkel lehet pletyizni a jó pasikról.
2022. jún. 2. 11:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de nem volt hiábavaló ide kattintani, mert ma is tanultam egy új kifejezést.
2022. jún. 2. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!