Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elmondjam ismerkedés során,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam ismerkedés során, hogy 30 évesen még nem volt barátnőm és csak prostikkal voltam együtt?

Figyelt kérdés

Pár éve már nem járok prostikhoz , viszont ha ugye elmondom, hogy nem volt barátnőm akkor gondolhatja, hogy szűz vagyok viszont voltam prostikkal jó sokkal régen , de ez is nyilván olyan téma ami nem tetszik csajoknak, lehet 1 éjszakás kalandokat mondjak inkább?

Azt, hogy nem volt még kapcsolat azt nem tudom eltitkolni mivel ha komolyabbra fordul a dolog és találkozik mondjuk családommal, stb akkor úgy is idővel kiderülne hogy ő az első

2022. jún. 5. 17:49
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
86%
A prosti is ugyan olyan nő mint egy barátnő, csak őszintébb. Téged mennyire foglalkoztat az, hogy a leendő barátnőd mennyi faszit pippantott már le? Nem mindegy, ha így is tetszik?
2022. jún. 5. 20:58
 32/36 anonim ***** válasza:
78%
Ja, bezzeg nők, akik ugyanúgy szétteszik a lábukat jóképűeknek, azoknak akik sorra kúrják a nőket akár havonta mást nem szoktak nagyon moralizálni. Mókás :D.
2022. jún. 5. 21:31
 33/36 anonim ***** válasza:
62%
Nőknek sose mondd el, hogy fizettél már szexért. Ők ezt nem képesek megérteni.
2022. jún. 5. 22:54
 34/36 BohócKolbász ***** válasza:
20%

Tulajdonképpen ki nem sz*rja le voltál-e vagy sem? Hazudd be nekik hogy alkalmik voltak. Kit érdekel mit gondolnak. Szted ők nem ferdítenek? Futó kaland, randi stb. Ők az alkalmi qrást így hívják. Ráadásul őket is "megveszik" ha úgy nézzük. Meghívás italra, meg mégegyre vagy mégegyre. Aztán kifizetni a taxit/saját kocsi esetén üzemanyagot. Sok nő még ígyis olcsóbban adja oda magát szórakozóhelyen akárkinek mint egy prosti.

Én os voltam jópárral, 2020 óta nem járok, félévente befigyel egy egy alkalmi. Viszont a távolság meg a szálló kifizetése még így is többe fáj mint egy prosti. Sok nő f*sik a saját kérójába felvinni pasikat.

Szóval az egyéjszakás sem különb a prostitúciónál. Elég alacsony az ilyen nőknél a mérce...

2022. jún. 5. 23:14
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
Undorító vagy kérdező! Nem kellesz a saját magadért a nőknek, aztán elmész és fizetsz a nőnek hogy kb megerőszakold. Mert a hátuk közepére sem kívánnak amúgy.
2022. jún. 6. 06:44
 36/36 anonim ***** válasza:
28%
Ha szerinted oké, akkor miért teszel fel kérdést? Úgyse érdekelnek a válaszok.
2022. jún. 6. 07:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!