Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elmondjam ismerkedés során,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam ismerkedés során, hogy 30 évesen még nem volt barátnőm és csak prostikkal voltam együtt?

Figyelt kérdés

Pár éve már nem járok prostikhoz , viszont ha ugye elmondom, hogy nem volt barátnőm akkor gondolhatja, hogy szűz vagyok viszont voltam prostikkal jó sokkal régen , de ez is nyilván olyan téma ami nem tetszik csajoknak, lehet 1 éjszakás kalandokat mondjak inkább?

Azt, hogy nem volt még kapcsolat azt nem tudom eltitkolni mivel ha komolyabbra fordul a dolog és találkozik mondjuk családommal, stb akkor úgy is idővel kiderülne hogy ő az első

2022. jún. 5. 17:49
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Lehet jobb lenne a szempontból hogy mit gondol rólam egy nő, bár a 30 éves szűz se éppen lenne túl csábitó szóval nem sok különbség van, viszont nekem biztos rosszabb lenne és sokkal frusztráltabb lehetnék ha még nem lettem volna nővel

2022. jún. 5. 19:36
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Itt a fő probléma az, hogy TE mit gondolsz MAGADRÓL. Én nem azért nem lopok csokit a boltból, mert akkor ki mit gondolna rólam, hanem mert tükörbe kéne néznem utána.

Ha téged ez nem zavar, nem gondolod, hogy ha át is versz valakit, előbb-utóbb elő fog jönni, hogy nincs benned semmi tiszteled önmagad felé?

2022. jún. 5. 19:41
 23/36 A kérdező kommentje:

Te most azt mondod, hogy azért mert prostikkal voltam nincs bennem tisztelet önmagam felé? Sokan úgy festitek le ezt a prostizást mintha csak hozzám hasonlóak járnának, de éppenséggel pont az ellentettje igaz, sokukkal elbeszélgettem és rengeteg házas férfi jár hozzájuk, több mint a hozzám hasonló incel , ők félnek még prostihoz is elmenni és sok esetben fel sem áll nekik a helyszínen a beszámolók szerint.

Egyébként én is ritkábban járok már , sőt az utóbbi 2 évben nem is voltam a vírus óta, de 20-as éveim elején megfordultam 20-25nél ameddig számoltam és valóban vegyes volt a fogadtatás valakin látszott, hogy unja csak a pénz kell, valaki jó színész volt, valaki meg élvezte is. Akkor mondjuk még jobban néztem ki , sportos voltam , jó frizurám volt , nem volt nagy pocakom stb

2022. jún. 5. 19:56
 24/36 anonim ***** válasza:
70%

"Te most azt mondod, hogy azért mert prostikkal voltam nincs bennem tisztelet önmagam felé?"

Igen. Engem aztán nem érdekel, hogy házas, szingli, öreg, fiatal, semmit nem számít.

2022. jún. 5. 20:07
 25/36 anonim válasza:
40%
Na...megjöttek az ítélkező, álszenteskedő kommentelők... Ne foglalkozz velük! Én is számtalanszor fizettem már szexért. Nincs ezzel semmi gond. De ez csak rád tartozik, nem kell elmondani senkinek. A csajok ezt mindig túlreagálják. Mondd azt, hogy csak rövidtávú kapcsolataid voltak, és ennyi...!
2022. jún. 5. 20:09
 26/36 A kérdező kommentje:

De miért ne tisztelném önmagam amiatt, hogy prostihoz megyek? Nem értem az összefüggést

2022. jún. 5. 20:09
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Mert ahelyett, hogy valaki önszántából szexelne veled, megveszed azt. Olyan, mintha tudnád, hogy a barátaid azért vannak veled, mert fizetsz nekik.
2022. jún. 5. 20:12
 28/36 A kérdező kommentje:

De ha nem akart velem önszántából szexelni senki és meguntam a keresést?

Ez szerintem olyan minthogy nem kínlódok a bevásárlással meg a főzéssel hanem elmegyek egy étterembe helyette

2022. jún. 5. 20:14
 29/36 anonim ***** válasza:
70%

Az egész prostizással az a baj, hogy utána kapcsolatot akarsz. Ha valaki úgy akarja leélni az életét, hogy csak prostizik, azzal számomra nincs baj.

De hogy velem szexeljen valaki, aki a női testre egy kibérelhető, használható dologként gondol, hogy valaki képes úgy szexelni, hogy a másik élvezete nem számít, és nem is vágyik rá... ez nagyon meredek.

De nem akarlak elkeseríteni, rengeteg nő van, akik úgy vannak vele, hogy a férfiaktól nem lehet sokat elvárni, és ők simán lenyelik ezt a "férfitermészet" dumát. Sőt, a kognitív disszonancia miatt többet hangoztatják, mint maguk a férfiak.

2022. jún. 5. 20:20
 30/36 A kérdező kommentje:

Miközben a sok így gondolkodó nő párja jár prostihoz.. persze tudtokon kivül.

Én szerintem az elítélendő, hogy ha valakinek párja van és úgy jár prostizni , nem az ha valaki egyedülálló, nem kap normálisan nőt és elmegy hogy érezhessen ő is valami intimitást

2022. jún. 5. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!