Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elmondjam ismerkedés során,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam ismerkedés során, hogy 30 évesen még nem volt barátnőm és csak prostikkal voltam együtt?

Figyelt kérdés

Pár éve már nem járok prostikhoz , viszont ha ugye elmondom, hogy nem volt barátnőm akkor gondolhatja, hogy szűz vagyok viszont voltam prostikkal jó sokkal régen , de ez is nyilván olyan téma ami nem tetszik csajoknak, lehet 1 éjszakás kalandokat mondjak inkább?

Azt, hogy nem volt még kapcsolat azt nem tudom eltitkolni mivel ha komolyabbra fordul a dolog és találkozik mondjuk családommal, stb akkor úgy is idővel kiderülne hogy ő az első

2022. jún. 5. 17:49
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Nyilván nem , de az én szempontomból amit mondhatok arra igen, hiszen vagy azt állítanám hogy szűz vagyok ami 1, nem igaz 2, kiveri biztosítékot vagy azt hogy prostiztam ami egyből kiveri a biztosítékot szintén vagy azt hogy egyéjszakás kalandjaim voltak amin nem problémáznak

2022. jún. 5. 18:02
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Erre az lett volna a megoldás, hogy nem csinálsz olyat, amiről tudod, hogy később gáz lehet, vagy büszkén vállalod, ehhez hozzátartozik, hogy azt is, ha valakinek ez nem fér bele.
2022. jún. 5. 18:11
 13/36 anonim ***** válasza:
36%

“Miért ekkora bűn a prostizás? Mi különbség van aközött, hogy egy buliban egy részeg nőt megfektet valaki?”

Ennyire hülye vagy? Az a különbség hogy a részeg nőnek is tetszeni kell. A prosti csak a pénz miatt nyúl hozzád.

2022. jún. 5. 18:24
 14/36 A kérdező kommentje:

12 éve voltam először prostinál , akkor nyilván nem tudtam még hogy mi lesz később a helyzet..

De biztos jobb lenne ha nővel se lettem volna még azóta

2022. jún. 5. 18:29
 15/36 A kérdező kommentje:

Az oké, de ez miért zavarja a nőket? Csak igénybe vettem egy szolgáltatást, mintha elmegy az ember pl egy masszázsra

2022. jún. 5. 18:30
 16/36 anonim ***** válasza:
81%

Aki prostizni jár, avval egyszerűen más a szexuális kultúránk. Nem lennék olyannal, akit kielégít az a fajta szex, amit pénzért kap, és teljesen egyoldalú, nem szól a másik vonzalmáról. Egyejszakás együttlétkor mind a két fél kívánja a másikkal a szexet, és kölcsönösen akarnak a maguknak és a másiknak örömöt okozni. Prostinàl meg... A háta közepére nem kívánja az ügyfelet, a szex vele jó esetben elviselhető, de lehet undorodik is tőle, csak kell a pénze, ezért kibírja.

Ha csak prostival voltál, fogalmad sincs az igazi szexről, hogy milyen, ha kívánják az embert, hogy kell örömet okozni, kielegíteni egy nőt, aki nem játssza meg magát, mint egy prosti. Ezért simán mondhatod, hogy szűz vagy (ha összejön egy csaj), nem fogják észre venni, hogy nem.

2022. jún. 5. 19:10
 17/36 A kérdező kommentje:

Egy buli utáni egyéjszakás kalandnál pont nem azon jár egyik fél feje sem hogy a másiknak örömet okozzon csak magának..

Szerintem rosszabb az ilyen mint a prostizás. Ott odamegy tiszta fejjel a férfi és védekezve eltölt egy kellemes órát , fél órát míg az ilyen részegen egymásnak eséseknek van pont az a böjtje, hogy ébredés után már pl. nem tetszik egyik félnek a másik mert csak az alkohol szépítette meg, becsúszhat pl. akarton kivüli terhesség, vagy nemi betegség a védekezés hiányában

2022. jún. 5. 19:18
 18/36 anonim ***** válasza:
18%
Az egyëjszakás kapcsolatoknak igen kis százaléka az, ami részegen történik. És ott is ott van, hogy abban a pillanatban, ha részegen is, de kívánták egymást, egymással a szexet. De zömmel nem részegek a felek egy egyëjszakás kapcsolatban, és az én tapasztalatomban nagyon is kielégítő volt mind a kettőnknek. Egy prosti sose kíván téged, ha választhatna, csak a pénzt vinné és hozzád sem érne.
2022. jún. 5. 19:25
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

"12 éve voltam először prostinál , akkor nyilván nem tudtam még hogy mi lesz később a helyzet"

Nem tudtad, hogy prostizni gáz?

"De biztos jobb lenne ha nővel se lettem volna még azóta"

Szerintem igen.

2022. jún. 5. 19:29
 20/36 A kérdező kommentje:

Ez minden szolgáltatásnál így van, hogy inkább csak a pénzt markolná fel a problémás vevők/ügyfelek kezelése helyett

2022. jún. 5. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!