Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél , ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél , ha kiderülne a lányról, akivel ismerkedsz hogy már 11 pasival volt együtt ? még nincs 25 éves.

Figyelt kérdés
alapjáraton egy elég kedves, barátságos, életrevaló csaj. olyan kis szerénynek tünt, nem is gondoltam volna rola. most viszont hogy ezek az informaciok eljutottak hozzam, idencsak tud zavarni. engedjem el, mert semmi kozom hozza? vagy inkabb hagyjam a francba ?
2022. szept. 4. 23:43
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
87%
Ez átlagos. Majdnem átlag alatti. Ennél nagyobb számok is vannak. És itt most nem a rbancokra gondolok. Hanem a hétköznapi, normális csajokra. Most lehet újat mondok, de a mai lányok olyan aktív nemi életet élnek, mint a fiúk.
2022. szept. 5. 01:02
 12/60 anonim ***** válasza:
81%
Semmi nem lenne, megmondanám neki, hogy örülök, hogy őszintén elmondta és közölném vele, hogy engem ez nem zavar.
2022. szept. 5. 01:13
 13/60 anonim ***** válasza:
18%
Szinte fél évente egy új pasi.Az biztos,hogy nem a tartós kapcsolatok híve. Sok mindent elárul a jelleméről.Tartós kapcsolat reményében ne gondolkozz! Nekem még a fele is sok lenne,de mindenkinek más a véleménye ebben a témában.
2022. szept. 5. 01:39
 14/60 anonim ***** válasza:
66%

Ismerek olyan csajt aki még nem volt 18 de már több, mint 20 faszival volt együtt.

Önmagában valóban nem a "szám" a lényeg, hanem az, hogy milyen jellegű kapcsolatok voltak ezek. Ha csak alkalmi partnerei voltak és nyíltan nem is akart többet ennél akkor oké. ha viszont kapcsolatból kapcsolatba ugrált, esetleg folyamatosan megcsalta az aktuális barátját akkor ezek kizáró okok.

Van egy olyan ismerősöm aki folyamatosan egyik kapcsolatból a másikba élt, már-már vicc kategóriába illett az egész. Vele azért nem jöttem össze, mert ismertem az "előéletét" és tudtam, hogy mekkora ribi... (egyik haverommal járt elég sokáig, kb. 4-5 különböző pasival csalta meg szegény srácot).

2022. szept. 5. 06:27
 15/60 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem ez egy tök korrekt szám, főleg, mivel nekem is ennyi:). Igaz, én 31 vagyok, de volt, hogy egy hónapon belül 2 emberrel voltam, aztán évekig senki sem volt "elég jó" ahhoz, hogy lefeküdjek vele.

Ez azt mutatja, hogy nem prűd, és nem köt ki bármi áron valaki mellett. Szerintem erős, független, tisztában van magával, de nem viszi túlzásba az élvezeteket.

Szerintem sokkal "megosztóbb" az, AHOGY együtt volt ezekkel az emberekkel. Gondolj bele, ha csak kettővel szexelt volna, de egyszerre egy-két évig:)

Vagy ha csak egy pasija volt, de felcsatolhatóssal fenékbe rakta..

Normál szex 11 emberrel simán belefér 20 felett. Én számítanék rá, hogy engem is ejteni fog, ha elcseszek valamit, szóval odatenném magam, ha meg akarnám tartani hosszú távon. De egészséges lelkületű ember ilyen nőt keres, aki nem kényszerből van vele, és akiért "meg kell dolgozni":)

Szerintem amúgy az is ijesztőbb, ha csak 2-3 emberrel volt csak hosszú kapcsolatban, kapcsolatfüggő, nem mer tovább lépni, ha valami nem működik..

2022. szept. 5. 06:55
 16/60 anonim ***** válasza:
32%

🤣

Jó utolsó, azért nehogy már az legyen gaz, ha valaki tartós kapcsolatban volt. Miért lenne ez az? Ettől senki nem kapcsolatfuggo.

Plusz, nőként én olyat meg nem láttam, hogy egy no normalis onertekelessel, csak úgy, a saját élvezetére és nulla traumával jobbra balra csak kettyinteni akarjon.

2022. szept. 5. 07:22
 17/60 anonim ***** válasza:
63%

16, nem csak kettyint, egyszerűen továbbáll, ha a srácról kiderül, hogy nem passzol hozzá. Ott van 5millió férfi csak a közelében, gondolod, hogy elsőre mázlija lesz, kifogni egy hozzávalót? Egyszerűen szakít, ha látja, hogy a másik nem illik hozzá, ehhez pedig nem kellenek évek, bőven elég néhány nap, egy pár hét, egy két hónap is.

Szerintem fiatalon aki tartós kapcsolatban van, vagy nagyon mázlista, vagy nagyon ostoba. Persze mindenki saját példán tanul, én nagyon szerelmes voltam 2 évig 18 évesen, de nem működött a dolog. Persze jó volt élni az érzelmeknek, de sokkal nagyobb szívás volt, ha lett volna rálátásom, akkor már az első 3 hónap után szakítottam volna vele. Dehát szerelmes voltam..

A legtöbben így vannak ezzel, mennek az érzelmek után. Nem a tartós kapcsolat ciki, csak nem esélyes, hogy megtalálod elsőre azt, akivel lehet, ha pedig nem "válogatsz", akkor bizony problémáid vannak. Szerintem ciki leállni azzal, aki elsőre szépeket mond, csak azért, hogy kapcsolatban legyél. Ha meg nem mersz kilépni, mikor valami nem stimmel, az is "ciki":)

Egészséges emberek kilépnek gyorsan a nem működő kapcsolatból. Fiatalon mentegetni a szrt az kötődési problémák miatt is lehet. Aki meg hajlamos erre, hogy csak 23 éves, volt neki 3 kétéves kapcsolata, az fixen nincs rendben, mindet mentegetné, fél egyedül lenni huzamosabb ideig.

2022. szept. 5. 07:59
 18/60 anonim ***** válasza:
78%

Jó nagy hülyeséget írtál megint. Mindegy, nem is megyek bele ebbe, mert meddő vita lenne.

Miért nem lehet valakinek annyi onismerete, hogy tud jól part választani? Szóval akkor ha házasságban van valaki, az is csak társ függő, mert két hónap után le kene lépnie az elso problémánal?

Nálam minden rendben van, 17 éves koromtól csak hosszú kapcsolataim voltak és nem azért, mert nem vagyok rendben magammal, hanem mert ismerem magam, tudom, ki illik hozzam és csak azzal letesitek kapcsolatot, akiről látom/tudom, hogy érdemes rá. Ezért voltak mindig hosszabb kapcsolataim. Bármilyen meglepő, a kapcsolatok között volt éves kihagyás is, ami abszolút nem a párkapcsolati függőség kategória. Úgyhogy egyáltalán nem igaz, amit írtál.

2022. szept. 5. 08:07
 19/60 anonim ***** válasza:
35%
Valószínűleg én lennék a 12. egy darabig, mielőtt átpasszolom a 13.-nak.
2022. szept. 5. 08:13
 20/60 anonim ***** válasza:
25%
tényleg igaz, amit a mai nőkről mondanak
2022. szept. 5. 08:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!