Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél , ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél , ha kiderülne a lányról, akivel ismerkedsz hogy már 11 pasival volt együtt ? még nincs 25 éves.

Figyelt kérdés
alapjáraton egy elég kedves, barátságos, életrevaló csaj. olyan kis szerénynek tünt, nem is gondoltam volna rola. most viszont hogy ezek az informaciok eljutottak hozzam, idencsak tud zavarni. engedjem el, mert semmi kozom hozza? vagy inkabb hagyjam a francba ?
2022. szept. 4. 23:43
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
27%

18, a házasság arról szól, hogy kitartasz valaki mellett, akkor is, ha szarul viselkedik veled.

A párkapcsolat nem erről szól, hanem arról, hogy megtaláld, ki mellett érdemes maradni, akkor is ha szarul viselkedik majd veled. Aki már az elején nem alkalmas ilyesmire, minél gyorsabban ki kell "selejtezni".

Egyébként szerencsére van válás is, szóval nem kell minden mennyiségű szrt elviselni, de amíg házasságban tűrni kell(ugye ezt fogadod) valameddig, addig párkapcsolatban nem kell tűrni, miért kellene egy alig ismert vadidegennek(1-2-3 év) bármit eltűrni? Főleg az elején, mikor még éppen csak jártok, egy év alatt vagytok..

A tartós kapcsolat "teszt" a házasságra, ha az elején kibukik, miért nem menne hosszútávon, akkor váltani kell. De persze maradhat az ember az érzelmekért is, viszont aki visszatérően beleesik ebbe, hogy érzelmekért marad a szrban, az valójában nem szerelemből ragaszkodik a szrhoz, hanem önbizalomhiány..

Nem tudom, mennyi idős vagy 18as, de ha több hosszabb kapcsolatod volt, akkor ugyanúgy rosszul választasz, mint én(meg mások), hisz ők sem voltak a megfelelő emberek, csak te tovább voltál mellettük a szrban, mert később ismerted fel, hogy nem hozzádvalóak.. és még csak nem is tanultál belőle, mert mindegyiknél kellett pár év, mire leesett, milyenek is. Másoknál ez a folyamat gyorsabb.

2022. szept. 5. 08:32
 22/60 anonim ***** válasza:
27%
Vigye más csak nyugodtan, ez még éretlen kis "k".
2022. szept. 5. 09:10
 23/60 anonim ***** válasza:
100%

Azért lett vége, mert mást szerettünk volna a jövőben. Fiatalok voltunk, amikor össze kerültünk, de nem volt toxikus egyik kapcsolat sem. Egyszerűen ahogy idosodtunk, más terület kezdett el vonzani minket, akar földrajzilag is.

Nem húztunk semmi rossz kapcsolatot évekig, mert egyik kapcsolatom sem volt rossz.

Tehát szerinted csak azért vannak hosszútávú kapcsolatok, mert az ember mindent elnez a másiknak? Véletlenül sem azért, mert jó a kapcsolat és a felek ténylegesen boldogok együtt, ugye ? Sajnalom, hogy így gondolkozol.

Egyébként én fiatalon is a komoly kapcsolatok híve voltam, csak úgy mentem bele egy kapcsoltba, ha megvolt a meggyőződés, hogy akar az utolsó kapcsolatom is lehet, aztán különböző körülmények miatt nem így lett, de mindegyikre kellemesen emlékszem vissza és egyik sem volt rossz.

2022. szept. 5. 09:27
 24/60 anonim ***** válasza:
63%

Annál jobb, minél tapasztaltabb. Jobban ismeri saját magát. Akinek alig volt kapcsolata és alig volt nemi élete, az lehet nem is élvezi annyira szexet, mert még nem jött rá, hogy miként élvezheti minden körülmények között.

30+F

2022. szept. 5. 09:57
 25/60 anonim ***** válasza:
24%

Mert 20x 1 emberrel szexelni több tapasztalat, mint 1 emberrel 500x egy kapcsolatban ? A nap második legnagyobb hulyesege :D

Egy egyejszakasban SOHA nem fogod tudni annyira elengedni magad, mint egy kapcsolatban, így a vágyaidat sem tudod olyan magas szinten megélni, mint ahol nincsen semmilyen tabu.

2022. szept. 5. 10:47
 26/60 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem hagyd a csajt, ha téged zavar, már régen rossz, hogy magadat győzködöd, hogy neked rendben van.

Nekem tényleg rendben lenne, a szex jó dolog, jót tesz, kapcsolaton kívül is, aki akarja az csinálja, ennyi.

2022. szept. 5. 11:02
 27/60 anonim ***** válasza:
71%
Ezt egy átlagos lány manapság simán hozza, talán még többet is.
2022. szept. 5. 11:39
 28/60 anonim ***** válasza:
89%

Ez miért téma egyáltalán? Mit tudsz leszűrni ebből?

Én 30 pasival voltam együtt, most leszek 30 éves. Volt egy időszakom amikor szexuálisan túlfűtött és szabad voltam, így kaptam az alkalmakon. Utána 2 kapcsolatom volt, mind a kettő 3 évig és nem csaltam meg senkit. Nem ez számítana? Hogy hogy viselkedik veled a jelenben/ jövőben?

Plusz miért csak a nők vannak még mindig szégyenítve ha mernek szexelni? Agyrém.

2022. szept. 5. 11:45
 29/60 anonim ***** válasza:
29%
28: esetleg azért, mert a férfiaknak nem jut ennyi...:D Tudod, a nők akkor szexelnek amikor akarnak, a férfiakra viszont ez a házassággal igaz.
2022. szept. 5. 11:49
 30/60 anonim ***** válasza:
100%

Mármint nem minden férfinak jut ennyi. Mert bőven vannak olyanok akiknek igen.

2022. szept. 5. 12:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!